2777
2789

منو دوس داشت ولی خب من با کس دیگ ای بودم نمیخواستم مث اسن دخترا باشم ک با چند تان و تو آب نمک میخوابونن هر بار ک اومد ردش کردم اون طرفم ک باهاش بودم ی سری شرایط پیش اومد ک باهاش کات کردم دیگ بعد دو سه سال با کسی نرفتم تو رابطه ی چند بار این طرفو دیدم نمیدونم چرا مهرش ب دلم افتاد با این ‌ ک قبلا حسی نداشتم واقعا بهش نگید از سر تنهاییه ک نیس و اگر کسی بیاد جلو باهاش نمیرم تو رابطه پس از سر حوصله سر رفتن عاشقش نشدم بعد

تو این شیش ماه چند باری دیدمش هر بار بیشتر عاشقش میشدم تا این ک دلو زدم ب دریا و رفتم مغازش 

اوه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کن بیام بخونم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
چرا کسی نیومد کاش یکی تون میومد باهام حرف میزد

خب عزیزم شاید این همه مدت گذشته اون بیخیالت شده

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498