2777
2789

الان ۳۴ تموم کردم دوقلویی باردارم آمپول ریه دکترم نداده گفته عوارض داره میشه لطفا بگید نوزاد ۳۶ هفته دستگاه میره یا ن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بچه هات داره 

بعضی ها میرن بعضی ها نه 

امپول ریه هم میتونه عارضه داشته باشه ولی خیلی مواقع ضروریه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بستگی به بچه هات داره  بعضی ها میرن بعضی ها نه  امپول ریه هم میتونه عارضه داشته باشه ولی ...

اها مثلا ب چی بستگی داره از بس استرس میگیرم 

دکترم یادش رفت بده دیگ رسیدم به ۳۴ هفته گفت دیگ لازم نیس  عوارضم داره

کلا خلقت توی بارداری دوقلویی اینطوریه که بچه ها ریه شون زودتر به تکامل میرسه ، یعنی اگر یه تک بچه توی 34 هفته به دنیا بیاد ممکنه بره زیر دستگاه ولی دو قلوی 34 هفته اصلا نیاز نداشته باشن 

36 برای دوقلو کاملا خوب محسوب میشه نگران نباش 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اها مثلا ب چی بستگی داره از بس استرس میگیرم  دکترم یادش رفت بده دیگ رسیدم به ۳۴ هفته گفت دیگ ل ...

بستگی داره که ریه هاشون تشکیل شده باشه یا نه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واقعا نمیدونستم یعنی رشد دوقلو با یدونه فرق داره

بله 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من دخترم ۳۵هفته اومدتودستگاه رفت یه خانمه امزمان بامن بوداونم میگفت ۳۵هفته ست امااون فرداش مرخص شدبچ ...

اها منم میترسم دستگاه برن چون دوره بیمارستان رفت و آمد سخت میشه استراحت مطلقم ولی دکترم گفته امکان زایمان زود رس هست

اها منم میترسم دستگاه برن چون دوره بیمارستان رفت و آمد سخت میشه استراحت مطلقم ولی دکترم گفته امکان ز ...

هیچی نمیشه نترس 

اینقدر الکی استرس میدن این دکترها 

الان کامل شدن دیگه 

اون که باید نگه داره کسی دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30