2777
2789

من امسال کنکور دارم و خیلی کم میخونم

چیکار کنم بیشتر درس بخونم

تجربه دارین؟

خیلی ناراحتم عذاب وجدانم میگیرم ولی بازم درس خوندن برام سخته😓😓😓

...

سعی کن ب آیندت فکر کنی و از درس خوندنت لذت ببری ، اینجوری هم درس خوندن برات شیرین میشه و هم ب آینده ...

حرفت قشنگه ها

ولی من وقتی استرس دارم بدتر گند میزنم به همه چی🙂

انقدر از خودم عصبانیم

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت قشنگه ها ولی من وقتی استرس دارم بدتر گند میزنم به همه چی🙂 انقدر از خودم عصبانیم

ن بابا اصلا اینجوری استرس نداشته بااش

ببین ، آینده تو نگاه تو قشنگ میشه ، مهم نیست جایگاهت در آینده چی باشه مهم اینه تو چجوری میبینیش

تو زندگی کن و از لحظاتت لذت ببر

خوش بگذرون و درست رو با لذت بخون و بدون هر چی بیشتر از این زندگیت لذت ببری ، زندگیتم قشنگ تر میشه

ن بابا اصلا اینجوری استرس نداشته بااش ببین ، آینده تو نگاه تو قشنگ میشه ، مهم نیست جایگاهت در آینده ...

حرفاتو قبول دارم ولی نتونستم اینطور عمل کنم

خیلی کارارو فقط به خاطر اینکه میترسیدم نتونم عالی انجام بدم شروع نکردم و از شکست خوردن خیلی میترسم

...

حرفاتو قبول دارم ولی نتونستم اینطور عمل کنم خیلی کارارو فقط به خاطر اینکه میترسیدم نتونم عالی انجام ...

انجامشون بده و نترس

اگر موفق بشی خوشحال میشی

و اگر نتونستی برات تجربه میسازه و میفهمی در برخورد با مسائل شبیه ب اون موضوع چجوری برخورد کنی : )

انجامشون بده و نترس اگر موفق بشی خوشحال میشی و اگر نتونستی برات تجربه میسازه و میفهمی در برخورد با ...

درسته منطقیش اینه اینطور که میگی رفتار کنم...حالا من یه چیزی بهت بگم هیچوقت آدم صفر و صدی نباش واقعا سر این قضیه من تجربه ی خیلی بدی دارم بهت بگم باورت نمیشه یه نفر در این حد حماقت کرده باشه👩

...