2777
2789
عنوان

بارداری بدون هیچ علائمی

1579 بازدید | 15 پست

خانوما کسی بود حاملع باشه ولی هیچ علایمی نداشته باشه 

آخه همه میگن از قبل از موعد پریودمون علائم داشتیم 

من الان دو روز از موعدم گذشته ولی هیییچ علائمی ندارم 

دوس ندارم بی بی چک بزنم آخه دیدن بی بی چک منفی برام سخته🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.

سر اولی قبل پریودی تهوع شدید داشتم

سر دومی تا قبل پریودی هیچی علایم نبود.

فقط پریودی عقب افتاد.یک روز قبل پریودی هم بی بی زدم ولی منفی بود.

دو روز بعدش زدم مثبت شده بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من. سر اولی قبل پریودی تهوع شدید داشتم سر دومی تا قبل پریودی هیچی علایم نبود. فقط پریودی عقب افتا ...

اصلا دست و دلم نمیره بی بی چک بزنم فکر میکنم وقتی فقط  یه خط میفتع چقدر سخته🥴

منم مشکل شمارودارم هیچ علاعمی ندارم وپریودم نمیشم دوسم ندارم بی بی بزنم😐😐

چند روزه عقب افتاده 

من تو پنج ماه اقدام اولین باره عقب افتاده سری های قبل از قبل موعد بی بی میزدم ولی الان نمیتونم 😑 کاش شوهرم نمی‌فهمید عقب افتاده بیشتر دلم برا اون میسوزه 

دقیقا  منم موندم  منم دوشنبه  موعدمه علایمی ندارم  نمیددنم گفتم حتما پریود میش ...

من سری های قبل از یک هفته قبل موعد بی بی میزدم آخرشم دقیقا روز موعد پریود میشدم ولی الان که عقب افتاده نمیتونم وقتی فکر بی بی منفی میکنم اعصابم خورد میشه

من سری های قبل از یک هفته قبل موعد بی بی میزدم آخرشم دقیقا روز موعد پریود میشدم ولی الان که عقب افتا ...

انشالله  بارداری عزیزم بی بی چک ۹ روز بعد از اقدام رو نشون میده حالابشین حساب کن اخرین اقدامت کی بوده