2777
2789
عنوان

می خوام سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 49 پست
چندسالته؟ وضع مالی بعدطلاق؟ حمایت خانوادت؟

۲۱ سالمه شرایط مالی هم خوبه

ولی وقتی بچه پدر نداره 

صد در صد نبود پدر براش میتونه سخت باشه تازه شاید من بعدا ازدواج کنم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

نمیدونم صلاح زندگیتو خودت بیشتر میدونی 

من چیزی بگم کار گناهی کردم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته ازدواج کردین؟

۱ ساله

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
۲۱ سالمه شرایط مالی هم خوبه  ولی وقتی بچه پدر نداره  صد در صد نبود پدر براش میتونه سخت ب ...

تو که شرایط مالیت خوبه نگهدار براتو هم همدم میشه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اصلا کامنت منو خوندی واقعا نفهمین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منظور من از انسان بچه هست

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
۲۱ سالمه شرایط مالی هم خوبه  ولی وقتی بچه پدر نداره  صد در صد نبود پدر براش میتونه سخت ب ...

من که کلا مخالف سقطم چون به نظرم پشت کردن به خداست وبعداون هرچی به سر آدم بیاد تعجب نباید بکنه ولی مشکلتون همچینم حادنیست که راحت طلاق بگیری بعدیکسال برین مشاوره روبهبود رابطه تون کارکنید همش میخواید صورت مسئله راپاک کنید طلاق سقط.اینطوری وقتی به میانسالی رسیدین چون تلاشی نکردید هیچی ندارید جز حسرت از دست دادن فرصتها.

ازکجا معلوم ازدواج بعدیت بهترباشه سعی کن همینو درستش کنی

زوده ها چون این قهر و اشتی ها اوایل ازدواج هست دلیل قهرتون چیه؟ لجبازی یا..؟

خیلی دلیل داره

شوهرم لجبازه رفیق بازه عرق خوره بد اخلاق

خانواده اش هم خوب نیستن

خیلی دلیل داره شوهرم لجبازه رفیق بازه عرق خوره بد اخلاق خانواده اش هم خوب نیستن

نمی تونید برید مشاوره؟..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

شما قبل ازدواج این موارد رو متوجه نشدید؟ 

متوجه شده بودم ولی فکر می کردم تغییر کنه

نمی تونید برید مشاوره؟..

شوهرم نمیاد