2777
2789

سلام خانوما من دو روز پشت سر هم لکه بینی دستم سر موعد پریودیم یه روز بعدش بیبی منفی بود بنظرتون زود بیبی چک زدم یا به جوابش مطمئن باشم؟گیج شدم اصلا سابقه همچین چیزی نداشتم حتی تو بارداری قبلیم هم لکه بینی نداشتم اولین باره همچین چیزی تجربه میکنم لطفا اگر کسی تجربه داره ممنون میشم باهام به اشتراک بذاره🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اقدامم ۴ روز عقب افتاده بی بی زدم منفی بود حالا صبر میکنم تا ۱۰ روز ببینم چی میشه ایشالا مال ش ...

عزیزم انشالله که هرچی تو دلته خدابهت بده نذر حضرت عباس کن چند روز دیگه تولدشه ازخدامیخوام خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

انشالله هرچی خدا بخواد من خیلی دلم دختر میخواد البته اگه به صلاحمه پسرم سه سال و نیمه انشالله خدا بر ...

ای جان منم دختر میخوام ایشالا واسه دوتامون

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
ای جان منم دختر میخوام ایشالا واسه دوتامون

سلام عزیزم خوبی گلم شما چیکار کردین تست زدین؟من یه تست زدم هاله انداخته ولی میگم زوده واسه آز خون تازه۴روز از لکه بینیم میگذره بنظرت برم آز بدم نشون میده؟

سلام عزیزم خوبی گلم شما چیکار کردین تست زدین؟من یه تست زدم هاله انداخته ولی میگم زوده واسه آز خون تا ...

سلام عزیزم جدی؟ چه خوب مبارک باشه، راستش من الان یه هفته هست عقب انداختم اما سه روز پیش است زدم یکیش منفی بود یکیشم انگار خراب بود دیگه نزدم گفتم یکم بگذره بعد دوباره تست میزنم، شما چند روز عقب انداختین؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
سلام عزیزم جدی؟ چه خوب مبارک باشه، راستش من الان یه هفته هست عقب انداختم اما سه روز پیش است زدم یکیش ...

سلام عزیزم خوبی گلم؟میگم راستی شما چیکار کردی چیشدبارداربودی؟