2777
2789

سلام تازه عضو شدم بیاری قلبی دارم افسرده شدم حالم خوش نیست یکم راهنمایی کنید از دنیا سیرم فقط گریه میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک قلب میرین؟!  مشاوره برید، بیرون برید، با دوستاتون بچرخید، کارهای هنری انجام بدید، خیاطی ک ...

همه دارن مسخره میکنن .دیروز زن داداشم بهم گفت خدا تورو زده نمی‌بینی کوری .حالم بده شب رو نخوابیدم تا صبح آریتمی داشتم وحشتناک

همه دارن مسخره میکنن .دیروز زن داداشم بهم گفت خدا تورو زده نمی‌بینی کوری .حالم بده شب رو نخوابیدم تا ...

این چه حرفیه ایشون یه چیزی گفتن به دل نگیرین. الان منم که مشکل قلبی دارم خدا منو زده؟!

به حرفای منفی توجه نکنید 

از آدم هایی که این حرف هارو میزنن فاصله بگیرید 

پدرم بیماره زیاد نمی‌گم به مادرم مادر همسرم میگه این ژنو طلاق بده مریضه

ای بابا

همسرتون چی؟!

اگه همسرتون هم مریض باشه شما باید ازش طلاق بگیرید؟! 

آدم از فردای خودشم خبر نداره از کجا معلوم پسر خودشون یهو مریضیش مشخص نشه 

مادر یا مادر همسرتون نگهش نمیدارن عزیزم؟! با خودش برید  بچه رو ببرید پارک، یا چند ساعت بزارید ...

خیلی اذیتم می کنه اصلا یکی از دلایلی که مریض شدم اذیت های اونه .خواهرم ندارم .فقط بیرون رفتن نیست که انگیزه ی زندگی ندارم همش میترسم تو خواب بمیرم نمی‌خوابم .