2821
2789
عنوان

الان یعنی دوستم بهم تیکه انداخت؟!!

429 بازدید | 20 پست

وقتی فهمید معدلم ۱۸ شده بعدش درباره اونایی حرف زد ک معدل بالایی داشتن ولی نتونستن برن دانشگاه 

خودش درسش ضعیفه بعد میگفت اونی ک درس نمیخونه و فکرشو نمیکنن بره دانشگاه اون میره

ولی اونایی ک اکثرا معدلشون بالاست حفظی کتاب و میخونن و ب جایی نمیرسن😐😐😐

خیلی حرصم گرفت ولی چیزی نگفتم 

قبلا هروقت نمره پایین می‌گرفت برگه شو بهم نشون نمیداد تا خودشو زرنگ نشون بده و الکی میگفت پارسال معدلم ۱۹ شده درحالی ک از اوضاع خیتش خبر دارم ...یعنی حسودی کرده؟

_

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای منم ی همچین دوستی دارم درس من خوبه همش بر میگرده میگ اینایی ک درس میخونن ب هیچ جایی نمیرسن میگف ی فیلم دیدم پسره میگف من همیشه تک می‌آوردم درسم ضعیف بود ولی الان من مدیر ی شرکت ماشین شدم بعد اونی ک همیشه درسش خوب بود الان زیر دسته من کار میکنم :/ چرت و پرت میگ اصلا 

🌚🫀   
۱۸و۸۵ شدم  برای خودم نه ...خدا میدونه چقدر حالم بده و افسردگی گرفتم  یازدهمم

منم یازدهمم و ۱۸. ۸۵ شدم

ولی مدل بالایی نیست خیلی پایینه خیلی

پارسال ۱۹.۷۰ بودم

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

اره دیگه حرصش گرفته این گفته . اما چرت میگه دانشگاها رو که اتفاق درسخون ها میرن . اما خدایی من خودم میگم تو کلاسمون دقیقاااا کسی که ضعیف ترین بود تو درس الان بالاترین درامد داره بقیه کلاسمونم پرستاری مامایی کارمند شرکت و.... شدن اما دقیقا اون چندنفر ک ضعیف بودن بالاتر از همن الان 😂

منم یازدهمم و ۱۸. ۸۵ شدم ولی مدل بالایی نیست خیلی پایینه خیلی پارسال ۱۹.۷۰ بودم

اره بخدا خیلی کمه ...

وقتی هم کسی میپرسه و میگم معدلم این شده و اونا میگن خیلی خوبه حرصم میگیره 

چون از نظر خودم افتضاحه افتضااااح

_

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز