پندارنیک_گفتارنیک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 748 عنوان چرا کسی جواب منو نمیده بیاید تاپیکم 35 بازدید | 3 پست تاپیک قبلیمو بخونین ببینین مشکل از منه یا همتون همین طورید 1402/11/21 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 مشکل از تو نیست از بچگی خانوادت جوری پیش بقیه باهات رفتار کردن جوری بهت گفتن چیکار کن چیکار نکن که نمیتونی خودت باشی باید بچگی یاد میگرفتی بیرون هم راحت باشی ولی یاد نگرفتی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
پندارنیک_گفتارنیک مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 748 مشکل از تو نیست از بچگی خانوادت جوری پیش بقیه باهات رفتار کردن جوری بهت گفتن چیکار کن چیکار نکن که ن ... اتفاقا خیلی راحت بودم یه چندجا ک ب مشکل بر خوردم دیگه یاد گرفتم ک نباید چیزی هستم باشم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 اتفاقا خیلی راحت بودم یه چندجا ک ب مشکل بر خوردم دیگه یاد گرفتم ک نباید چیزی هستم باشم آهان پس از اعتماد کردن زخم خوردی خب پس طبیعیه بگذره درست میشه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲