2777
2789

پوستم خشکه گفتن الوورا خوبه منم هرشب میمالیدم به پوستم ولی بشدت خشک شده بود ممکنه جوش زیر پوستیم بخاطر اون باشه؟؟کسی واسه پوست خشک پماد زینک استفاده نکرده؟توروخدا به راهی بگین دارم دیوونه میشم عید عقدمه صورتم داغون شده نمیتونم دکتر برم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا پوستت خشکه برو دو تا کرم درست بخر اینا چیه میزنی

ازینک برای کارایی مثل بعد لیزر و سوختگی و اینا خوبه

ژل الووارم ابرسان مثل کرم نیست

بعدشم اگر عروسی قشنگ این یکی دو ماهوو برو فشیال کرم مرطوب کننده ی خوبم بخر

خشکیشم بهم بگوووو چطوره پوست پوست شدنا بعضیاش چیزای دیگه میخواد

درماتولوژیستم بری که عالی میهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه مشکل فقط خشکی پوست هست روغن زیتون با کمی آبلیمو مخلوط کن بزار نیم ساعت بمونه بعد با آب ولرم بشور بعد آب سرد بزن خشک کن، خوب میشه، دمنوش آرامبخش بخور رو پوستت تاثیر میزاره استرس بدتر میشی 

وا پوستت خشکه برو دو تا کرم درست بخر اینا چیه میزنی ازینک برای کارایی مثل بعد لیزر و سوختگی و اینا ...

پوسته پوسته نمیشه اصلا

درماتولوژیسم چی هس نشنیدم تاحالا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40