2777
2789
عنوان

رابطه‌ی لانگ با شخصی که آلمان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 108 پست
این گرایش چیزی نیستش ک با داستان کشف شه منم اهل رمان و فیلم نیستم  از بچگی تو وجودم بوده  ...

خودت ميدوني عزيزم منم آينده رو نديدم صرفا حرفايي كه زديم بر اساس تجربيات شخصي خودمون بُود حدس بُود و ادم سنش كه بالاتره معمولا خيلي چيزا ديده و شنيده  

من جوري با شما حرف زدم كه اگه دخترم هم بودي ميزدم ، انشاله هر تصميمي ميگيري بهترينها برات باشه🌹شايد بد نباشه با يه مشاور مجرب خانم كه با نجربه هم هست و دوستانت قبلا ازش جواب گرفتا صحبت كني كه تخصصي تر بتونن بررسي كنن و خودت ازادتر صحبت كني باهاشون 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
کادو چی گرفتی.؟

پول می‌فرسته بعد پست های میگه برو یه چیز خوشگل ببین یا میخوای سفارش بدی بده به من صفحه ش رو تا انتخاب کنم کدومو بخری ... 

سه چهار تا ساعت و انگشتر و دستبند و گردنبند و ادکلن ... 

ولنتاین هم منتظرن ببینم چی میشه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ميدوني عزيزم منم آينده رو نديدم صرفا حرفايي كه زديم بر اساس تجربيات شخصي خودمون بُود حدس بُود و ...

مممنونم بابت راهنماییهاتونم وقت گذاشتین درسته باید با مشاور صحبت کنم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
وای ارزش تو واقعا در این حد نیست.

من خیلی خوش اندامم در حدی ک دوستام بهم میگن مدل شو.بدنم خیلی رو فرم هستش ولی صورتم معمولی هستش و اونطوری خیلی زیاد نیستش ولی خب ایرادی هم نداره و ساده هستش .... روابط اجتماعی خوبی دارم خیلی مهربون و آرومم و خیلی تو دل برو هستم .... 

ویژگی های خوبی دارم و مطمئنم میتونم پارتنر خوبی پیدا کنم در آینده ولی میترسم بخاطر موقعیت اش از دستم بره 

هنوز قبول نکردی درخواستو    

بخدا سر در نمیارم از این سایت چطوری هستش بزار ببینم😂

از  کجا باید چک کنم ؟ 

یکی از دوستام با یکی از همکلاسیامون دعواش شد بعد سالها یه پیج پسر زد کلی فالور جم کرد رف مخ این دوستمونو زد بماند که واسه ویس اینا از داداشش استفادع میکرد کلی ام خرجش کرد که دختره همون همکلاسیمون اعتماد کنه بهشم گفته بود تو خارجه و داره میاد اینو ببینه دروغکی گف نمی‌دونم من پول ایرانو ندارم تو فرودگاه موندم یه ۱۰ تومن بهم بدع اون زمانم پول خیلییی زیادی بود دختره ام ریخت براش و بعدش بلاک و..پراش ریخت ☺️😂.ترکان خدارو شکر تونستی یکی رو ک.یر کنی عشقم😂

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
یکی از دوستام با یکی از همکلاسیامون دعواش شد بعد سالها یه پیج پسر زد کلی فالور جم کرد رف مخ این دوست ...

😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️میترسم آخر منم اینطوری بشههه دختر 

ولی ما کلا  کال صحبت میکنیم چون فارسی نمیتونه چت کنه