2777
2789
عنوان

خسته شدم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 23 پست
پسر من الان هفت ماهشه کلا یک هفته هم آروم نبود تا ۶ ماهگی هر دکتر و دارویی که بگی امتحان کردم  ...

یعنی چی تشنج در خواب!

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
چک کن ببین شیرت براش کافیه گشنه ایتا نمیمونه ک  چون مثلا میشه شیر مادر برا بچه مغذی نباشه یا د ...

وزنگیریش خوبه شکرخدا 

اروغش میگیرم

بیشتر دلش درد میکنه 

ولی خیلی گریه میکنه و جیغ میزنه 

دارو بهش میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر منم دقیقا همین بود،موها سرمو سفید کرد تا بزرگ شد،شب و روز خواب نداشت،منم همش دور و برش بودم ...

دوتا رو داره

دخترتون چند ماهگی خوب شد

کم کم خوب شد یا یهو

وزنگیریش خوبه شکرخدا  اروغش میگیرم بیشتر دلش درد میکنه  ولی خیلی گریه میکنه و جیغ میزنه ...

کولیک نداره.یا رفلاکس پنهان.چون ماله اینا رو داشت جیغ میزد تا شش ماهگی با ماشین میخوابوندیمش

فعلاکه این ویروس جدید گرفته  سه ماهش کامل شه ببرمش خوبه؟ یه دو هفته دیگه میشه  چون این ...

عزیز دلم میدونی اشک چشمش باعث بیرون رفتن ویروس از بدنش میشه،

توی گوشش اذان بگو اقامه بگو تو تونه قرآن و اذان پخش کن .

وزنگیریش خوبه شکرخدا  اروغش میگیرم بیشتر دلش درد میکنه  ولی خیلی گریه میکنه و جیغ میزنه ...

خدا رو شکر 

بچس دیگه

میدونم سخته ولی میگذره خیلی زود

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️