2777
2789

دیشب خواهر شوهرم داشت با من و جاریم درمورد عمل بینی حرف میزد با جاری بزرگ ترم خیلی خوبه چون جفتشون سنشون بالاس و من کوچیک ترینم 

لابه لای حرفاش رو به جاریم گفت بینی منو تو ک خوبه مثلا بینی (اسممو گفت و به من اشاره کرد)

خب چرا ؟ این اصلا دست من نیست ک چه شکلی هستم و دلیلیم نداره تو بخوای درمورد ظاهر من نظر بدی اگه پول داری بده برم عمل کنم از شمام خوشگلتر میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم میگفتی اونی ک باید بپسنده پسندیده

چندین بار تیکه انداختم ولی از حسودی این کارو میکنن جاریم همیشه بخاطر اینکه رابطه منو همسرم خوبه بعضی اوقات یه سری حرکات جلوی چشمم پیش شوهرم انجام میده ک من به خاطر اونا خجالت میکشم

چندین بار تیکه انداختم ولی از حسودی این کارو میکنن جاریم همیشه بخاطر اینکه رابطه منو همسرم خوبه بعضی ...

مهم این حال دلت خوبه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بخاطر کاراشون اذیت میشم چون کاری باهاشون ندارم و سرم گرم کار خودمه ولی اونا سر کوچیک ترین چیز حال من ...

چون حسادت می کنن به زندگیت 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

خودمم تازه عروسم از نامزدیمم سر این حرفاشون مشکل داشتیم حتی همسرم چند بار دعوا کرده باهاشون ولی پشت سر شوهر و پدرشوهرم (چون این دونفر میدونن من کاری نمیکنم ) همینجوری اذیتم میکنن

تو ک میدونی حسودن ولشون کن شوهرت باید قاعدتا ازشون متنفر باشه 🤔

تا زمانی ک جاری و خواهر شوهرم یجا نباشن همه چی خوبه این دوتا ک یکی میشن اوضاع میریزه بهم شوهرمم هربار دعواشون میکنه 

بخاطر همین میتونم زندگی کنم اگه دست اونا بود خدایی نکرده خیلی وقت پیش رابطمون تموم شده بود

خوبه خوشحالم برات شرایط من تقریبا مث شما بود به اضافه شوهرمم باهاشونه😑