2777
2789
عنوان

گرانبها جان لطفا بیا

342 بازدید | 41 پست

سلام دختر گرانبها اگر تاپیک و دیدی ممنون میشم کمک م کنی❤️

من و همسرم در شرف جدایی بودیم اما تصمیم گرفتیم که بهم برگردیم

تقریبا الان یک ماه میشه آشتی کردیم خدایی هم من هم همسرم تغییر کردیم

آما یک موضوع هست خیلی به خاطرش اذیت میشم

همسرم خیلی اخلاق عالیییی داره یعنی تو خونه فرشته اس

اما امان از روزی که مهمونی بریم اخلاقش صد درجه عوض میشه اصلا انگار منو نمیبینه انگار وجود خارجی ندارم اما کافیه یک دقیقه از برگشتنم از مهمونه بگذره سریع واسم در خونه باز میشه کلمات محبت آمیز ووو اینا

راجب این موضوع بی نهایت اذیتم خیلی باهاش حرف زدم اما....

دیشب از مهمونی برگشتیم و الان من بی نهایت عصبی و ناراحتم دلم نمیخواد با همسرم قهر کنم که براش عادی بشه 

به نظر شما چه رفتاری داشته باشم امشب که از سر کار برگشت 

و چیکار کنم این عادت از سرش بیوفته

از بچگی تو سرشون خوندن جلو بقیه به زنت محبت نکن میگن زن ذلیلی 

تو وجود بیشتر مردای ایرانی نهادینه شده.

صبر زیاد میخواد ولی شدنیه 

بگو وای اینقدر خوشم میاد فلانی هوای خانومشو داره 

همه کیف کرده بودن 

اول غیر مستقیم تعریف کن از بقیه که اونم یاد بگیره 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت که کردی راجب علت این کارش چی گفت؟ 

بعی از اقایون خجالتی هستن بعضیام کلا دلیلی نمیبینن که توی جم به همسرشون زیاد توجه نشون بدن این از بی علاقه گی نیست 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

همسرمنم تو خونه خیلی یهم محبت میکنه توجمع هم خوبه اما ازاونا نیست ک بگه بیا کنارم بشین یا حواسش بهت باشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ب نظر من شما صد در صد یه چیز و میخوای که اشتباهه،چه لزومی داره حتما جلو بقیه از سر و کول آدم بالابره کسی مهم اینه ک بذقول خودتون عالیه و فرشته ،برای ی سری ابراز توجه و علاقه تو جمع کار سختی ه،شما نشستی پات و انداختی رو پات میگی همه جا ب من توجه کن،ی کم رها کن اذیتش نکن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
از بچگی تو سرشون خوندن جلو بقیه به زنت محبت نکن میگن زن ذلیلی  تو وجود بیشتر مردای ایرانی نهاد ...

اصن میگن مردا رو با هم مقایسه نکن هم برای مرد خوشایند نیست هم ی هو میگن ب جاش فلانی تو خلوت فلان کار و میکنه هر کسی باید بهترین ه نسخه خودش باشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ب نظر من شما صد در صد یه چیز و میخوای که اشتباهه،چه لزومی داره حتما جلو بقیه از سر و کول آدم بالابره ...

اخه کاری نکنه هم اوکی 

ولی بعضیا رسما بی توجه میشن یعنی انگار طرفچو نمیبینن 

بعدم بقیه فکر میکنن با هم مشکل دارن و این انرژی و‌حس منفی که نسبت به زندگیشون بقیه دارن 

اون انرژی منفیه رو زندگیشونم اثر میذاره

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ب نظر من شما صد در صد یه چیز و میخوای که اشتباهه،چه لزومی داره حتما جلو بقیه از سر و کول آدم بالابره ...

بله خیلی روی خودم کار میکنم که بی خیال باشم اما وقتی میبینم که بقیه چطور هوای خانومشونو دارن یه جوری میشم

اصن میگن مردا رو با هم مقایسه نکن هم برای مرد خوشایند نیست هم ی هو میگن ب جاش فلانی تو خلوت فلان کار ...

نه اصلا مقایسه نکنه عزیزم 

حتی دیگه نگه دلم میخواد مثل فلانی باشی 

فقط بگه اینقدر از عشق بینشون لذت بردم 

همه میگفتن وای چقدر خوبن و خوشبخت 

این که مقایسه نیست