بچه ها اصلا اعتماد به نفس و فن بیان ندارم نمیدونم چیکار کنم اذیتم بابت همین
امروز بیرون بودم چندتا از بچه های دوران مدرسه دیدم باهاشون دوکلام حرف زدم اونم همش قاطی پاتی استرس گفتم بعدشم یعنی از ترس داره دستام میلرزه همیشه همینجورم اصلا حرف نمیزنم وقتیم میام یه چیزی بگم ابروی خودمو میبرم😭💔خجالت میکشم ازخودم هیچ کدوم از همسن وسالام اینجور نیستن چیکار کنم تا این مشکلم حلشه؟هم بتونم درست و با شجاعت حرفامو بزنم و هم خجالت نکشم و اعتماد به نفسم بره بالا اگ کسی میشناسید واقعا بدرد بخوره معرفی کنید لطفا یا هر راه حل دیگه ای یه دنیا ممنونتون میشم
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط توخونهدجلو اینه حرف بزن اعتماد به نفست با یک مهارت یادگرفتنذنقاشی زبان بافتنی خیاطی موسی ...
چه حرفی؟ تو ذهنم حرف میزنم مثلا باکسی😂🤦♀️
الان همه میگن مشاور ، ولی پولت رو حروم نکن فقط سعی کن با دیگران مواجه بشی و صحبت کنی . از مواجهه با ...
خب خراب میکنم موقع حرف زدن باهاشون و دیگ خجالت میکشم بخوام برم پیششون همصحبت شم
از طرفی هم ادم کم حرفی هستم و اصلا نمیدونم چی باید بگم
می تونی کلاس های اعتماد به نفس و فن بیان معتبر ثبت نام کنی اما اگر مشکلت ریشه تو گذشته داره ش ...
فعلا شرایط کلاس رفتنو ندارم🥺
هر حرفی من اونقدر توخونه با خودم حرف میزنم از چند نفر گلایه دارم مدام گلایه هامو میک ...
😅چشم سعیمو میکنم مرسی
من بچه بودم تامیخواستم یه کلمه حرف بزنم جلوبقیه مادرم لبشوگازمیگرفت چشم وابرومیومدکه زشته حرف نزن همیشه موقع حرف زدن منومنع میکردبزرگ هم شدم خیلیافکرمیکردن من لالم اصلاصدامونشنیدن ولی ۲۰سالم که شدرفتم سرکارانقدرروابط عمومیم خوب شده بودخودم باورم نمیشدالان که یه شهردیگه ازدواج کردموکسی روهم نمیشناسم انقدرراحت باهمه ارتباط میگیرم همه میگن عروس فلانی چه سرزبونی داره اینومیخوام بگم که خانواده خیلی تاثیرداره