2777
2789

بچه ها اصلا اعتماد به نفس و فن بیان ندارم نمیدونم چیکار کنم اذیتم بابت همین

امروز بیرون بودم چندتا از بچه های دوران مدرسه دیدم باهاشون دوکلام حرف زدم اونم همش قاطی پاتی استرس گفتم بعدشم یعنی از ترس داره دستام میلرزه همیشه همینجورم اصلا حرف نمیزنم وقتیم میام یه چیزی بگم ابروی خودمو میبرم😭💔خجالت میکشم ازخودم هیچ کدوم از همسن وسالام اینجور نیستن چیکار کنم تا این مشکلم حل‌شه؟هم بتونم درست و با شجاعت حرفامو بزنم و هم خجالت نکشم و اعتماد به نفسم بره بالا اگ کسی میشناسید واقعا بدرد بخوره معرفی کنید لطفا یا هر راه حل دیگه ای یه دنیا ممنونتون میشم

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

مجازی اینجور نیستم فقط حضوری نمیتونم ارتباط بگیرم

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو‌خونهدجلو اینه حرف بزن 

اعتماد به نفست با یک مهارت یادگرفتنذنقاشی زبان بافتنی خیاطی موسیقی گلدوزی و…تقویت کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر شبیه منی ....منم همینجوریم و منم شهریوری😁

مشکلی با این قضیه نداری؟

الان همه میگن مشاور ، ولی پولت رو حروم نکن فقط سعی کن با دیگران مواجه بشی و صحبت کنی . از مواجهه با دیگران فرار نکن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

فقط تو‌خونهدجلو اینه حرف بزن  اعتماد به نفست با یک مهارت یادگرفتنذنقاشی زبان بافتنی خیاطی موسی ...

چه حرفی؟ تو ذهنم حرف میزنم مثلا باکسی😂🤦‍♀️

می تونی کلاس های اعتماد به نفس و فن بیان معتبر ثبت نام کنی 

اما اگر مشکلت ریشه تو گذشته داره شاید نیاز باشه به وسیله یک درمانگر اون گذشته کنکا‌‌ش بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چقدر شبیه منی ....منم همینجوریم و منم شهریوری😁

منم شهریوری جلو جمع گاهی هیجان پیدا می‌کنم موقع حرف زدن 

اما هر جمعی نه مثلا کلاس درس‌ دانشگاه اینطور میشدم اما جمع های خانوادگی و دوستانه نه 

یا مثلا توی یک مطب اتاق انتظار گاهی اینجور میشم اما دیگه لرزش بعدشو‌ندارم هیجانی میشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان همه میگن مشاور ، ولی پولت رو حروم نکن فقط سعی کن با دیگران مواجه بشی و صحبت کنی . از مواجهه با ...

خب خراب میکنم موقع حرف زدن باهاشون و دیگ خجالت میکشم بخوام برم پیششون همصحبت شم

از طرفی هم ادم کم حرفی هستم و اصلا نمیدونم چی باید بگم

چه حرفی؟ تو ذهنم حرف میزنم مثلا باکسی😂🤦‍♀️

هر حرفی 

من اونقدر تو‌خونه با خودم حرف میزنم 

از چند نفر گلایه دارم مدام گلایه هامو می‌کنم یا مثلا مجری تی وی میشم یا گوینده رادیو 😂

مشکلی با این قضیه نداری؟

چرا !خیییلی وقتی یه صحبت معمولی میخوام با دوستا وآشناها میخوام بکنم ب تته پته میفتم سرخ وسفید میشم ،درکل فیس واندامم خوبه ولی ازبچگی همینجوریم نمیدونم چرا☹️

می تونی کلاس های اعتماد به نفس و فن بیان معتبر ثبت نام کنی  اما اگر مشکلت ریشه تو گذشته داره ش ...

فعلا شرایط کلاس رفتنو ندارم🥺

هر حرفی  من اونقدر تو‌خونه با خودم حرف میزنم  از چند نفر گلایه دارم مدام گلایه هامو می‌ک ...

😅چشم سعیمو میکنم مرسی

من بچه بودم تامیخواستم یه کلمه حرف بزنم جلوبقیه مادرم لبشوگازمیگرفت چشم وابرومیومدکه زشته حرف نزن همیشه موقع حرف زدن منومنع میکردبزرگ هم شدم خیلیافکرمیکردن من لالم اصلاصدامونشنیدن ولی ۲۰سالم که شدرفتم سرکارانقدرروابط عمومیم خوب شده بودخودم باورم نمیشدالان که یه شهردیگه ازدواج کردموکسی روهم نمیشناسم انقدرراحت باهمه ارتباط میگیرم همه میگن عروس فلانی چه سرزبونی داره اینومیخوام بگم که خانواده خیلی تاثیرداره