2777
2789
عنوان

دیشب خاستگار اومد واسم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 54 پست
راستش من خودم قد و هیکل و قیافه فقط معمولی میپسندم  مرد خوشگل و خوشتیپ مال مردمه

قیافش بد نیس طفلک.مشکل قدشه.بهمین نسبت خب دستاش دقت کردم کوچیک بود ب نسبت مرد بودن

۲۹ سنی نیست که😐 اگر همه چیش خوبه فقط قدتون مساویه،ودر کل از نظر جثه ازت ریز تر نیست یه مدت رفت ...

خب دیگه دختر۲۰ساله نیستم ک .ی طلاقم داشتم.بعلاوه اینک چند ساله که دیگ موردی پیش نیامده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین نگران واکنش بقیه‌م

وقتي از همسر قبليت جدا شدي كدومشون برات دلسوزندن 

كدومشون گفتن بيا ما كمكت كنيم لاقل رواني؟؟؟

هنوز به بلوغ نرسيدي 

شما بعد ازدواج دوم بايد متوجه شي اخلاق خيلي مهمتر از پول و در وهله اخر چهره ي دلنشين كافيه 

ولي در كل نميخام بگم اوكيه يا نه اما وقتي صرفا بخاطر بالا رفتن سنت ميخاي قبولش كني ردش كني بهتره

من به شخصه حس بدی میگیرم از این که مرد ازم کوتاه تر یا هم قد باشه 

باید کنار همسرم حس ظرافت و زنونگی داشته باشم 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

وقتي از همسر قبليت جدا شدي كدومشون برات دلسوزندن  كدومشون گفتن بيا ما كمكت كنيم لاقل رواني؟؟؟ ...

هیچکی ک کمکم نکرد.۶ساله تنهایی دارم بار این مسائل بعدطلاق به دوش میکشم.

خب دیگه دختر۲۰ساله نیستم ک .ی طلاقم داشتم.بعلاوه اینک چند ساله که دیگ موردی پیش نیامده

یه ازدواج ناموفق داشتی درسته ولی سنت بالا نیست

توکلت بخدا باشه ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
هیچکی ک کمکم نکرد.۶ساله تنهایی دارم بار این مسائل بعدطلاق به دوش میکشم.

به نظرت وقتش نشده بخاطر حرف مردم ديگه فكر نكني كاري نكني 

قد ده پونزده بالاتر بايد ملاك يه دختر ٢٠-٢٥ساله باشه در اولويت 

نه كسي كه سابقه يه زندگي و بالا پاييناش داره تو بزنگاهايي كه فهميده زيبايي بعد ازدواج تقريبا بي معني ميشه عادي ميشه البته چهره و قد و اندام كه در ابتدا كافيه فقط به دل خود خودت بشينه نه اطرافيان 

چهره قيافه و قد همسر قبليت چطوري بود سر چي جدا شدي