2777
2789
عنوان

ما خیلی عجیبیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 65 پست
تلویزیون ما فقط برای اخبارامریکا روشن میشه اونم دوهفته ی بار ک همسرم مرخصی میاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣همش گوش ...

🤣🤣🤣ما  دوتایی وقتی بچمون خوابه اروم تو گوشی فیلم میبینیم خوش میگذره 😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه شماره ابجیتو بده باهاش رفیق شم 😄😆

البته  اینم بگم تی ویشون سوخته  نرفتن دیگه جدید بخرن  اینام ک همیشه بیرونن مهمونم نمباد خونشون  بدردشون نمیخوره اصلا

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
البته  اینم بگم تی ویشون سوخته  نرفتن دیگه جدید بخرن  اینام ک همیشه بیرونن مهمونم نمب ...

اهان ولی ما کلا نخریدیم دو ساله اومدیم خونه خودمون همه اصرار داشتن و دارن ک بخرین الان ک بچه اومده شوهرم میگه اصلا و منم موافقم باهاش 

اهان ولی ما کلا نخریدیم دو ساله اومدیم خونه خودمون همه اصرار داشتن و دارن ک بخرین الان ک بچه اومده ش ...

کامنت منم نمیبینی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
خب تی وی بگیم لازم نمیشه...مبل ناهارخوری تخت اینا چی اونام بی استفادن توخونه شما😐معلومه که عجیبید

مبل لازمه؟؟؟؟رو زمین نمیشه نشست؟رو زمین نمیشه غذا خورد ؟نمیشه رو زمین خوابید ؟ایا با زمین مشکل دارین؟

خیلی عجیبه    

زندگیو سخت نگیررررررر.اینم بگم آبجی من خیلی ثروت دارناااااااا.ن فک کنی پولشو ندارنااااا.وقت ندارن شاغلن تا بیان خونه خسته ان.البته توویلاشون تی وی دارن ولی خاموشه همیشه ندیدم  روشن باشه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
مبل لازمه؟؟؟؟رو زمین نمیشه نشست؟رو زمین نمیشه غذا خورد ؟نمیشه رو زمین خوابید ؟ایا با زمین مشکل دارین ...

بنظرم غذا هم نخورید چه کاریه  کلی پول خوراکی بدیددددد که چی مثلاً...  اینا همش برااسایش وگرنه میشه تو جوبم خوابید

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بیچاره بچه ات با دنیای بیرون ارتباط داره؟با آدمها اجتماع؟ 

وا چرا بیچاره؟بچه ۶ماهه تی وی نگاه کنه خوبه؟معلوم ک ارتباط داره اینور اونور میریم چرا فک میکنید تی وی نداریم ی ادم های انسان گریز اجتماع گریزیم؟؟؟؟