2777
2789
عنوان

تولدمه، 🥺

536 بازدید | 76 پست

نه شوهرم عین خیالش. 

یعنی تبریک نگفت ن کاری کرد واسم نه استوری گذاشت اون وقت من واسه تولد اون خیلی کارا کردم 

حالام فرداشب چون مامانم خونمونه خونه مادرشوهر  دعوت شدیم من ناراحت شدم گفتم نمیام شب تولدمه میخوام خونه خودمون باشم شوهرم گفت عه یادم نبود بعد جرو بحث 😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدتون مبارک، شاید میخواد خونه مادر شوهرت سورپرایزت کنه 

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌

💃🏻💃🏻💃🏻🎂🍦🍨🍡تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک‌مبارک تولدت مبارااارک🦋🎂🎂❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تولدتون مبارک، شاید میخواد خونه مادر شوهرت سورپرایزت کنه 

مرسیییی

نه بابا مامانم گفت میخواد یه کیک بخریم بریم اونجا تولد بگیری...... 😐😐😐😐شوهرمم تایید کرد منم دادو بیداد کردم نمیام یعنی چی این کار 

فدای سرت بابااااا

تولدتو خراب کردی ک کسی تبریک نگفت؟!

تولدت مبارک عزیزم

بهترینااااا

قشنگتریناااااا قسمتت نازنین دختر.

عمرت طولانی

همراه عزت و لذت🥂🥂❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🫂🫂🫂🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎉🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💮💮🏵️🏵️🌸🌸🌷🌺🌺🍻🥂🎂🎂🎂

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
تولدتتتتتتتت مبارکککک خواهرییی حق بده انقدر فشار روشون منم هیچ وقت کسی تولدم یادش نمیمونه منم که تول ...

مرسی عزیزم 

آخه توقع داشتم کسی عین خیالش نیست بعد من واسه تولدش چیکار کردم دست تنهایی 🥺

فشاروشونه... یه تبریک بگن چی میشه 

من ده سال ازدواج کردم هیچ کدوم از تولدام برام کادو نگرفته فقد ۵بارشو برام کیک خرید همین البته روزای ولنتاین روز رن برام سه چهار باری کادو داده ولی نمیدونم چرا قسمت نشده کادو بخره یا قهر بودیم یا اوصاع مالی خوب نبود حوصله نداشت 

کـاش مـیشــد یـه تـایـم از زنـدگـیـو آلـزایـمـر گـرفـت...