2777
2789
عنوان

هاری

287 بازدید | 10 پست

سلام امروز رفتم توی حیاط یه بشقاب و قاشق دستم بود گذاشتم زمین اومدم دیدم سگمون بازه دهن زده به بشقاب بعد گذاشتم و شستمش الان یادم اومد از اون قاشق و بشقاب غذا خوردیم یعنی هاری گرفتیم؟؟ بچم دوسالشه مث سگ میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اونظرف نجس بوده 

چون ظرفی که سگ دهن بزنه با شستن پاک نمیشه 

باید خاک مالی کنی بعد دو بار بشوری با اب

هاری نمیدونم اما نمیخام بترسونمت یکی از همسایه هامون مبتلا به سرطان روده شد بعد دکترا گفتن دلیلش همون سگ تو خونه بوده انگار سبزی کاشته بعد سگ تو اون خاک جیش کرده بوده یا پی پی

خلاصه دوری کن خطرناکه

ممنون قشنگم

اسی من پرستارم سریعا برو مرکز بهداشت واکسن هاری بزن و اصلا به تاخیر ننداز چون تماس با بزاق هم میتونه باعث هاری بشه 

نترس فقط برین همتون واکسن بزنین ۴ دوز داره حالا اونجا بری راهنماییت میکنن 

فقط برو خواهش میکنم اگه مبتلا بشی درمان نداره 

اسی من پرستارم سریعا برو مرکز بهداشت واکسن هاری بزن و اصلا به تاخیر ننداز چون تماس با بزاق هم میتونه ...

سلام خانم پرستار یه سوال داشتم. من دیروز دوتا واکسن هاری زدم (گربه گاز گرفته ) بعد از طرفی سرما هم خوردم. اشکالی نداره قرص سرماخوردگی، ازیترومایسین و کپسول تیموژل بخورم؟