2777
2789

خخخخ 😂😂😂 وای خدا !☺️

شما داری برای خوشگل‌تر بودن کسی که هنوز نیومده غصه می‌خوری؟ 😂😂 

اولا مطمئن باشید دست روی دست زیاده!☺️ در ثانی خوشگل‌تر بودن ، بلندقدتر بودن ، تو چه خانواده‌ای به دنیا اومدن ، اهل کجا بودن و چیزایی از این دست ، به من بگید کدومشون رو خودمون تعیین می‌کنیم یا دست خودمونه؟!

ثانیاً ، گیریم نه تنها از شما خوشگل‌تر باشه که اصلا مرلین مونرو باشه! اما اگه اخلاق و رفتارش مثل چی باشه شک نکنید بعد از چند روز یه نفر ازش خوشش نمیاد!

ما توی فامیلمون داریم (حتما همه دارن☺️) خانومی که از نظر قیافه بی‌نظیره اما اینقد سگه که حتی ما پسرا ازش بدمون میاد ، یعنی اصلا باهاش حال نمی‌کنیم که اونو تو جمع خودموپ یا بازیمون راه بدیم ! اگه یه وقتم راه بدیم وقتیه که همه‌مون داریم بازی می‌کنیم و دیگه ناچاریم اونم بازی بدیم 😂😂 اما از اونطرف هستن کسایی که قیافه‌شون معمولی و دلنشینه (که البته همین دلنشین بودن قیافه‌ش بخاطر اخلاقشه☺️) اما اخلاقش اینقدر ماهه که توی فامیل همه دوسش داریم .

اگه بخوای فقط بخاطر قیافه‌ت مورد توجه باشی شک نکن به زودی مقام اول رو از دست میدی!☺️ 

آخه اصلا چیزی که با یه بیماری از بین میره چه ارزشی داره؟! تازه قیافه فوقش ده پونزده سال اونجوری جوون بمونه !!! اگه تنها حسنی که داشته باشی قیافه‌ت باشه بعد از این مدت دیگه کسی رو نمی‌تونی جذب کنی!

اما اخلاق خوب ، مهربونی ، بخشندگی و ... اینا چیزهایی هستن که تا ابد باهات میمونه و می‌تونی کاری کنی همه تورو دوس داشته باشن.

به حرفام فکر کن ، شاد باشید 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خخخخ 😂😂😂 وای خدا !☺️ شما داری برای خوشگل‌تر بودن کسی که هنوز نیومده غصه می‌خوری؟ 😂😂  اول ...

وای مرسی که این همه وقت گذاشتین برام تایپ کردید ممنونم ازتون🥺🥺🥺😂🙌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مرسی که این همه وقت گذاشتین برام تایپ کردید ممنونم ازتون🥺🥺🥺😂🙌🏻

خواهش میکنم ، وظیفمه ! اگه همین چند کلمه رو ننویسیم (خودمو عرض می‌کنم) پس به چه دردی می‌خورم !؟ آیا چیزی ازم کم میشه؟☺️ نه ! اگه همین اصطلاح « به من چه !» رو بی‌خیال شیم و به هم کمک کنیم (ولو در حد همین چند جمله) حالمون بهتر میشه!☺️

درباره اون موردم که عرض کردم واقعا اونجوریه! چون بارها شنیدم که گفتن ولش کن! خوشگله برا خودش خوشگله! بره اخلاقشو درست کنه! اصلا خوشم نمیاد باهاش ارتباطی داشته باشم !☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خواهش میکنم ، وظیفمه ! اگه همین چند کلمه رو ننویسیم (خودمو عرض می‌کنم) پس به چه دردی می‌خورم !؟ آیا ...

چقد خوبه که راهنمایی میکنیذ🥺

کتابی تا خالا خوندید برام معرفی کنید ممنون میشم 

چقد خوبه که راهنمایی میکنیذ🥺 کتابی تا خالا خوندید برام معرفی کنید ممنون میشم 

راستش من اصلا رشته‌م روانشناسی یا رشته‌های انسانی نیس! این چیزا رم با توجه به تجربه و مشاهداتم متوجه شدم ☺️ اما یه کانال دارم که مطمئنا به دردتون می‌خوره آدرسش توی یکی دو تا قبل از تاپیک آخرم هست ☺️