2777
2789

دخترا من با خواهرم دعوا کردم سر ی شوخی که ناخونم بهش خورد گفت چرا باید بخوره تا صورتم زخمی کرد من و

هیچکس طرف من و نگرفت زن داداشم ک نامزد اومده بود پیش اون هر چی از دهنش اومد بهم گفت یکی از رازهام و گفت 😭پیشش سرکوب کرد من و 

چیکار کنممممممم چیکار😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم با خواهرام همش بیرون بودیم تفریح بگو بخند خوشگذرونی 

بعد یکی دیدمون گفت چقد باهم خوبید همشم میرید تفریح و... همون شب ی دعوایی شد بین دوتا خواهرم ک هم آبرومون رفت هم دیگه همه چیز بهم خورد دیگه جایی نرفتیم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

تقصیر خودته ک راز هات و حرفاتو پیش این و اون میگی فک میکنی ادم قابل اعتمادی هس ب هیچ‌کس هیچوقت اعتماد نکن حتیییییی ب نزدیک ترین ادم زندگیت تو باید انقدر قوی باشی ک خواهرتم چیزی بت گفت یا سرت داد زد  جلوش وایسی حتی اگه انقدر ادم مظلومی باشی  

تقصیر خودته ک راز هات و حرفاتو پیش این و اون میگی فک میکنی ادم قابل اعتمادی هس ب هیچ‌کس هیچوقت اعتما ...

من نمیگم همش مامانم میگه ولی نمیدونه چقد حسود 

میگه خب خواهرته دیگ😔😔

بخدا خسته شدم میکشم خودم 

من نمیگم همش مامانم میگه ولی نمیدونه چقد حسود  میگه خب خواهرته دیگ😔😔 بخدا خسته شدم میکشم خو ...

مگه‌چون خواهرته هیچی نباید بهش بگی ؟ چون از پوست و استخون خودته باید بش اجازه بدی دست روت بلند کنه ؟ 

مگه‌چون خواهرته هیچی نباید بهش بگی ؟ چون از پوست و استخون خودته باید بش اجازه بدی دست روت بلند کنه ؟ ...

از من ۱۱ سال بزرگه 😔میگن باید بزرگیش و حفظ کنم 

باور میکنی سر ابجیم داداشم اومد من و بزنه😭کلی حرفای بدی زدن ب من 

از من ۱۱ سال بزرگه 😔میگن باید بزرگیش و حفظ کنم  باور میکنی سر ابجیم داداشم اومد من و بزنه😭کل ...

سعی کن با مامانت ک نزدیک ترینه بهت بشینی منطقی حرف بزنی 

یا مشکل از خانوادته ک نمیفهمن ابجیت تورو اذیت میکنه یا اونو بیشتر از تو دوست دارن