2777
2789
عنوان

تخلیه تخمدان چپ در 20 سالگی ، خیلی ناراحتم🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 102 پست

عزیزم باز که تاپیک زدی بخدا من سال ۹۷ انجام دادم هیچیم نیست تازه شما گفته ممکن خراب شده باشه ولی مال منو همون روز برداشتن سه بارهم باردار شدم سکته میکنی خواهر🥲❤️

😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش یه متخصص با تجربه برو بگو جراحی لاپاراسکوپی انجام بده و تخمدان رو درنیاره دراوردن تخمدان برای کیست های خیلی بزرگه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم باز که تاپیک زدی بخدا من سال ۹۷ انجام دادم هیچیم نیست تازه شما گفته ممکن خراب شده باشه ولی مال ...

بخدا دارم واقعا سکته میکنم ، فردا صبح هم دانشگاه باید برم هم سرکار ولی انقد گریه کردم کور شدم

منم خیلی سال پیش کیست داشتم،نرفتم پیگیری کنم،شما کاش بیای بیمارستان امام خمینی تهران خیلی عالیه

دقیقا منم خواستم همین پیشنهاد رو بدم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
جدی؟ چطور؟ من کلا ما امید شدم از اینکه کسی قبول کنه باهام ازدواج کنه

خودم این عمل و انجام دادم سر کیست یه تخمدانم و برداشتن 

دکتر گفت که اون یکی تخمدانت فعال تر میشه

همینطور هم شد بعد دو سال نازایی به دو سه ماه نرسیده باردار شدم

پیش یه متخصص با تجربه برو بگو جراحی لاپاراسکوپی انجام بده و تخمدان رو درنیاره دراوردن تخمدان برای کی ...

گفتن لاپاراسکوپی نمیشه و باید عمل باز بشه ، لاپاراسکوپی مثل اینکه یه لوله هم از داخل واژن وارد میکنن که برای باکره ها انجام نمیدن

بخدا دارم واقعا سکته میکنم ، فردا صبح هم دانشگاه باید برم هم سرکار ولی انقد گریه کردم کور شدم

خواهر قشنگم عزیزدلم من همه این‌روزها رو پشت سر گذاشتم ازدواج هم کردم شوهرمم خیلی دوسم داره باردار هم شدم بخدا الان پشیمونم که اون‌موقع زندگی رو به خودم زهرمار کرده بودم مطمئن باش تو هم مشکل نداری یه روزی میاد به این شب میخندی 

😔😔😔
اول تنبلی تخمدان داشتی که شده کیست؟

تنبلی تخمدان کل هورمون ها رو بهم میزنه ، تخمدانت تند تند کیست میسازه 

خودم دوماه پیش سونو دادم گفت سالمی و کیست نداری 

الان شده ۸ سانتی متر