یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حتما پیش یه دکتر کار بلد دیگه هم برو .فقط با حرف این دکتر عمل نکن مطمن شدی هردو یه حرفو زدن برو عمل کن .دیدم بعضی ها یه دکتری رفتن گفته باید عمل شدی ولی دکتر دیگه با قرص خوبشون کرده
ببین منم کیست اندومتریوزما داشتم اصلا عمل نکن باز کیستت سدر میاد خواهر دوستم سالی یه بار اندومتریوزماش عود میکرد من با طب سنتی خوب شدم اشتباه نکن دکتر به منم گفت عمل کن
من هم کیست درمویید هفت سانتی داشتم و با عمل باز دکتر برام درش آورد
میفهمم نگرانیاتو و درکت میکنم ولی حتی اگ یه تخمدانت ک هم بردارن با یکی دیگه اش میتونی باردار بشی
نگران نباش
هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم جورِ فرهاد و شیرین جورِ مِینا و لَچَکیم مِنِ شوگارِ دلم تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی بده دستاتو به دستام عزیزم تا سی تو بمیرم (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )
سیده راضیه هاشمی بقیه الله... دکتر خوبیه، دارو بخور، منتظر دکتر خوب بمون. سنتی و اسلامی برای من چاره نکرد، اولش ۴ سانت بود که با سنتی و اسلامی شد ۷ سانت. باید عمل بشه، حداقل لاپاراسکوپی کن و تخمدانت رو حفظ کن. مطمئنا میشه