2777
2789
عنوان

تخلیه تخمدان چپ در 20 سالگی ، خیلی ناراحتم🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا خیلیا  گفتن دوماه  کلم بروکلی خوردن ۱۱ سانت رو دفع کردن 

من سه ماه پیش کیست ۶ سانتی  داشتم 

یه ماه اسپرین  و آل دی خوردم  

رفتم دیدیم  یک ونیم  سانته  

بعد ضدبارداری شیردهی نوشت  اچ دی 

خوردم کامل دفع شد  ولی اواخر اچ دی یه هفته باز اسپرین  خوردم خخ

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
تنبلی تخمدان داشتم اما خودم خبر نداشتم....

حتما پیش یه دکتر کار بلد دیگه هم برو .فقط با حرف این دکتر عمل نکن مطمن شدی هردو یه حرفو زدن برو عمل کن .دیدم بعضی ها یه دکتری رفتن گفته باید عمل شدی ولی دکتر دیگه با قرص خوبشون کرده

به یک دکتر بسنده  نکن حتما یکی دوتا دکتر دیگه  که معروفند برو 

بخاطر  هزینش  نگو اینوبرمتموم  بحث تخمدانه 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

من فقط تخمدان سمت راست رو دارم 

رحمم تک شاخه دوتا دختر دارم نگران نباش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین منم کیست اندومتریوزما داشتم اصلا عمل نکن باز کیستت سدر میاد خواهر دوستم سالی یه بار اندومتریوزماش عود میکرد من با طب سنتی خوب شدم اشتباه نکن دکتر به منم گفت عمل کن

فردا خواهرم می‌ره شهرستان دکتر خوب میشناسن مدارکمو نشونش میده  خودمم پس فردا یه دکتر دیگه میرم ...

ببین عزیزم طب سنتی خوب هم برو اگه تبریز هستی یکی رو بهت معرفی کنم باورت نمیشه عموم قرار بود عمل قلب باز انجام بده ولی با داروی طب سنتی الان خوب شده

عزیزم نگران نباش

من هم کیست درمویید هفت سانتی داشتم و با عمل باز دکتر برام درش آورد 

میفهمم نگرانیاتو و درکت میکنم ولی حتی اگ یه تخمدانت ک هم بردارن با یکی دیگه اش میتونی باردار بشی 

نگران نباش 

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )

سیده راضیه هاشمی بقیه الله... دکتر خوبیه، دارو بخور، منتظر دکتر خوب بمون. سنتی و اسلامی برای من چاره نکرد، اولش ۴ سانت بود که با سنتی و اسلامی شد ۷ سانت. باید عمل بشه، حداقل لاپاراسکوپی کن و تخمدانت رو حفظ کن. مطمئنا میشه