2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم حسابم نمیکنن؟

441 بازدید | 21 پست

من شخصیتم خیلی مهربون و سادم اما اینا همش سواستفاده میکنن و اصلا حسابم نمیکنن حتی ماهی یکبار منو ببیننن باز زهرشونو میریزن چیکار کنم حسابم کنن

محلشون نده گاهی هم دندون نشون بده ک بدونن بلدی 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سیاست در کمال احترام ک کسب نفهمه شما هم جوری رفتار. کن ک کم محلی می‌کنی 

اما با سیاست ک تابلو نباشی ، مثلا ب جاش احترام بذار و ظاهرت حفظ باشه 

بعد اگر کم کم درست شدن توام بهتر رفتار کن 

شاید همسرتون باعث شده اینجوری بشه

مرد خیلی تاثیر داره تو اینجور مواقع

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

چون حسودن دایم بهت حسودی میکنن من خودم کارمند بانکم تمام خلق دنیا بهم احترام میذارن خوشگلم هستم ولی خواهر شوهر احمقم که مجردم هست دوسال از من کوچیکتر ولی مثل گاوه هر بار میرم خونشون سلام نمیکنه یا به زور با سرش چون تقریبا همین حسادت داره می‌کشه اونو از موقعیت و متاهلی و زیبایی من خفه شده دایم تقلید لباس هام 😂

چون حسودن دایم بهت حسودی میکنم من خودم کارمند بانکم تمام خلق دنیا بهم احترام میذارن خوشگلم هستم ولی ...

کدوم بانک ؟سوال دارم ازت ./بانک ملی کسیکه رسمی نیست وخدماته (آچارفرانسه بانکه مثلا )با سابقه ۱۷سال حقوقش چقدره؟مزایاش چطوره ؟راهنماییم کنی خیلی خوب میشه