2777
2789

امروز رفته بودیم برف بازی با همسرم بعد یکم برف بازی بی هوش شدم اولین بار بود به این حالت دچار میشدم بیچاره شوهرمو چقدر ترسوندم بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟فردا باید حتما برم دکتر

انشاالله که چیزی نیست ولی بهتره حتما متخصص مغز و اعصاب برین

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من کم خونی هست اخه وقتی کم خون هستی سرما باعث میشه سِر بشی و بی حال و سرگیجه بگیری

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
چرا مغزو اعصاب؟من میخواستم برم داخلی

خب شما بیهوش شدید مگه نه ؟پس به مغزو اعصاب ربط داره.. ولی انشاالله چیزی نیست اگه میتونید یه پزشک آنلاین برین مشورت کنید راهنمایی میکنن

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
خب شما بیهوش شدید مگه نه ؟پس به مغزو اعصاب ربط داره.. ولی انشاالله چیزی نیست اگه میتونید یه پزشک آنل ...

اره نه دیگه فردا مستقیم حضوری میرم ببینم چم شده خیلی ممنون

اره نه دیگه فردا مستقیم حضوری میرم ببینم چم شده خیلی ممنون

انشاالله چیزی نیست عزیزم زیاد فکر و خیال نکن