2777
2789

سلام مامانا 

۳۷ هفتمه از ۲۵ ۲۶ هفتگی استخونام درد گرفته الان خوب بیشتر شده کمر و لگن و واژنم بدجور درد میکنن 

راه میرم درد میکنه میشینم درد میکنه میخوابم از درد پاهامو سفت میکنم که خشک میشه 

میشه کیسه آب گرم بزارم باعث زایمان نمیشه ؟ 

خب اصلا باعث زایمان بشه دیگه بچت رسیدس از چی میترسی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام تا ۴۰ هفته بمونه 

خب پس ممکنه رحمتو باز کنه چون برای من با این روش خیلی باز شد راحت زایمان کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه مشکلی نداره اگه طبیعی هستی حتی برو زیر دوش آب گرم قر بده کمرت نرم شه

دوش ابگرم میگیرم ولی خوب زیاد تاثیر نداره گفتم کیسه اب گرم که داغتره بزارم اگر باعث باز شدن دهانه رحم نمیشه 

خب پس ممکنه رحمتو باز کنه چون برای من با این روش خیلی باز شد راحت زایمان کردم

پس نمیزارم 😕 اخه حس میکنم هنوز امادگی زایمان ندارم هم میخوام یکم وزنش اوکی بشه زیر ۳ کیلو بود  سونو قبلی 

پس نمیزارم 😕 اخه حس میکنم هنوز امادگی زایمان ندارم هم میخوام یکم وزنش اوکی بشه زیر ۳ کیلو بود  ...

به سونو هم اکتفا نکن وزنی که میگن کمتر و بیشتر داره تخمینیه

ایشالا به سلامتی زایمان کنی

به سونو هم اکتفا نکن وزنی که میگن کمتر و بیشتر داره تخمینیه ایشالا به سلامتی زایمان کنی

مرسی عزیزم انشالله شما هم سلامت زایمان کنی ♥️

اره منم حس میکنم حدودی ولی شکمم سبکه و کوچیکه

موندم با این درد که کلافه ام کرده چطوری میخوام زایمان کنم فک کنم از درد بیهوش بشم 

مرسی عزیزم انشالله شما هم سلامت زایمان کنی ♥️ اره منم حس میکنم حدودی ولی شکمم سبکه و کوچیکه ...

ممنونم عزیزم

حالا من شکمم بزرگ شده ولی نه نسبت به دخترم از اون کوچیک تره اما از اینکه به سختی بلند میشم و حرکت میکنم حدس میزنم وزنش خوب باشه باز نمیدونم الان داشتم فکر میکردم هفته بعد که میرم سونو وزنشو چقد تخمین میزنه

شایدم چون مهره کمرم شکسته و برو و بیا سختمه فکر میکنم وزنش خوبه و خیلیم پایین باشه

بابت زایمان هم خدا به ادم توانشو میده دکتر من نمیذاره به چهل هفته برسه تو ۳۷.۸هفته معاینه تحریکی میکنه که باز بشه طرف خودم فکر میکنم هرچی زودتر زایمان کنم بهتره هرچی وزنش پایین تر باشه زایمانش هم راحت تره