2777
2789

خیلی خجالت میکشم ازش ولی خودش راضیه خیلیم دوسش داره پسرمو

اخه خونه مامانم خیلی ازم دوره وقت نمیکنم بچه رو بزارم اونجا 

الان مادر شوهرم میمونه پیشم  ولی خب سنش بالاعه یکم  خودم راضی نیستم واقعا پاهاش ضعیفه  

نمیدونم بچمو چیکار کنم کوچیکه خیلی نمیشه جاییم بزارمش از اونورم خودم جلو مادرشوهرم معذبم..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کجا میری

شوهرم  معمولا سرکاره منم دانشگاه میرم  وقتایی ک دوتامون  بیرون باشیم پیش مادرشوهرمه  تو فکر اینم ی پرستار بگیرم ک کمک حال مادرشوهرم باشه بنده خدا کمی  سنش زیاده

خدا خیر بده مادر شوهرتو با اون وضعش کمکت میکنه  خیلی قدرشو بدون

اره  واقعا خیلی خیلی  

زن مهربونیه با اینکه هیچ کار خاصی براش نکردم و خودش چند تا دختر داره ولی خیلی هوای منو بچمو  داره خودش دوران بار داریم گفت  کمکم بچه رو میگیره

چه جراتی اونم تو این دوره زمونه    اینهمه بچه بیاریم که بدیم مهد وپرستاربزرگش کنه  ...

قرار نیست مهد و پرستار بزرگش کنه

مگه این خانم قراره تمام وقت سرکار باشه

بعدشم پرستار آشنا و قابل اعتماد که خودتم زیرنظر داشته باشیش هیچ اشکالی نداره

من دخترم از ۸ ماهگی مهد میرفته و بهترین رابطه رو هم با من هم با پدرش داره

چه جراتی اونم تو این دوره زمونه    اینهمه بچه بیاریم که بدیم مهد وپرستاربزرگش کنه  ...

اره خب منم نگران اینم بعد تو فضای مجازی چیزایی دیدم ک واقعا نمیتونم بچمو  بسپارم دست پرستار با اینکه پسره بچم  شوهرم هیج جوره راضی نمیشه چند بار بهش پیشنهاد دادم

قرار نیست مهد و پرستار بزرگش کنه مگه این خانم قراره تمام وقت سرکار باشه بعدشم پرستار آشنا و قابل ا ...

ن من دانشگاه میرم ی روزایی سرکار نیستم  شوهرم سرکاره  معمولا وقتایی ک من دانشگاهم اون وقت بچم  تنهاعه