2777
2789

روبیکام مخاطبای الکی میاره مخاطبایی ک اصلانمیشناسم میترسم همسرم ببینه فکر بدکنه خدایی نکرده،شانس من همشونم آقاس😐براشماهم اینطوره؟هرچی پاک میکنم بازم برمیگردن بلاکم میکنم بازم برمیگردن

♥️🧿💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی روبیکاتو برای خودش وصل کرده. و داره چکت می‌کنه مواظب باش ببین توی گوشی همسرت

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یکی روبیکاتو برای خودش وصل کرده. و داره چکت می‌کنه مواظب باش ببین توی گوشی همسرت

ن عزیزم چک کردم کسی نیست،قبل ازدواجمم همینطوربود قبلا ک همسرم نبودن

♥️🧿💍

من قبلا یه بار خط شوهرمو انداختم رو گوشیم .بعد خطو درآوردم دادم بهش .بعد از اون تمام مخاطبای شوهرم روبیکا که نصب میکنن میاد رو گوشی من .منم همیشه با خودم میگم اگه گوشیم بیفته دستش نمیگه اینا کین یا اصلا حرفمو باور میکنه .ولی خیلی زیادن حوصله ی پاک کردنشو ندارم

🤔

منم یبار روبیکای همسرمو ریختم تو گوشیم 😐همه مخاطبام رفته بودن براش . بعد ک بهم گفت پیش دستی کردم و گفتم لابد منو هک کردی کاری کردی ک مخاطبام واست اومده 😂اونم هی قسم میخورد ن بخدا ن بجون تو

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

اک امکانش هست روبیکاتو دلیت اکانت کن دوباره نصب کن شاید اوکی شد

من قبلا یه بار خط شوهرمو انداختم رو گوشیم .بعد خطو درآوردم دادم بهش .بعد از اون تمام مخاطبای شوهرم ر ...

من شده خط کسی دیگ بزارم مثل دوستم یاخواهرومادرم،ولی بازم اینا مخاطبشون نبودن😐

♥️🧿💍

عزیزم همچین چیزی امکان ندارع همسرت نیست یکی دیگس گوشیتو ببر پیش یه برنامه نویس 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
اک امکانش هست روبیکاتو دلیت اکانت کن دوباره نصب کن شاید اوکی شد

شاید باخط دیگم وصل کردم اصلا ،ولی میگم نکنه همسرم فکرکنه مزاحم داشتم وبهش نگفتم،چون یبار مخاطبامودید گفت ایناکین گفتم نمیدونم والا😐💔

♥️🧿💍
شاید باخط دیگم وصل کردم اصلا ،ولی میگم نکنه همسرم فکرکنه مزاحم داشتم وبهش نگفتم،چون یبار مخاطبامودید ...

با خط دیگه نمیشه همین روبیکا هم زمان یجا دیگه هم فعاله مطمعنم