2777
2789

دیروز و امروز سرفه خشک در حد تک سرفه داشتم . گلومم که یکسره التهاب داره ‌ خسته شدم واقعا 

دلم میخواست درس بخونم ... یه انگیزه ای بشه برام اما از درس منو انداخت . نمی دونم چرا من . خدایا منم یه روزی زندگی می کردم

بعد واکسن سوم بدتر شدم 😔😭

حیف ، زود گذشت قسمت شادی ها ... الان باید با قرص تو کیف همیشه برم بیرون مبادا گلوم خشک شه . باد بخوره . حساسیت بشه ... خدایا چی می شد من مثل قبل ها کمی آرامش داشتم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

خب بی صدا درس بخون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم علائم و موقعیت منو داری واییی

بریدم دیگه 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خب بی صدا درس بخون

خب اینو چکار کنم که دچارش میشم . تموم هم نمیشه

چقدر وقته درگیرشم مخصوصا زمستون که بیشتر 

خب اینو چکار کنم که دچارش میشم . تموم هم نمیشه چقدر وقته درگیرشم مخصوصا زمستون که بیشتر 

خب وقتی با صدا درس بخونی گلوت ملتهب میشه دیگه 

کلا باید بی صدا بخونی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چن روزه این تک سرفه هات شروع شده؟ شب ها تشدید میشه؟ آبریزش بینی نداری؟

دو روزه سرفه خشک زدم . زودی قرص خوردم

آره . یه کم ببخشید 

خب وقتی با صدا درس بخونی گلوت ملتهب میشه دیگه  کلا باید بی صدا بخونی

بله درست میگین . اما این امیدوارم تموم بشه ... زندگیمو گرفته حسابی

کارشناسی ارشد روانشناسی؟ 

درس چی میخونی؟ 

بااین تحصیلات گلودردتو ربط میدی به واکسن؟ روانشناسی خوندی و از خدا گله داری؟ دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
کارشناسی ارشد روانشناسی؟  درس چی میخونی؟  بااین تحصیلات گلودردتو ربط میدی به واکسن؟ روان ...

نه خووم به خدا اعتقاد دارم و عاشقشم . اما واقعا بعد واکسن سوم من بدتر شدم ... اصلا گلوم منتظر اشارست التهاب بگیره

بگذریم . امیدوارم کسی درگیر نشه 

دو روزه سرفه خشک زدم . زودی قرص خوردم آره . یه کم ببخشید 

مال حساسیت عه!

نگران نباش

ان شا ٔ الله بهتر بشی

سعی کن تو حال بدتم بخونی چون میگذره

قدر بدون

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
مال حساسیت عه! نگران نباش ان شا ٔ الله بهتر بشی سعی کن تو حال بدتم بخونی چون میگذره قدر بدون

دکترم گفته ولی چرا تموم نمیشه . واقعا موندم

به چی اینهمه حساسیت دارم

سعی می کنم