2777
2789

بچه ها توروخدا بیاید بگید چیکارکنم به یه چیز محال برسم بگییید برای خدا کاری نداره ایشالا خیردنیا آخرت ببینید لطفا کسایی بگن که واقعا معجزه دیدننن

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

عزیز اگر چیزی به صلاحت نباشه هر کارررری هم بکنی بازم نمیتونی بهش برسی!

اگرم چیزی برات خوب باشه و به نفعت باشه و به صلاحت باشه حتما تو زندگیت قرار میگیره 

برای اجابت دعا هم یه چیزی که مانع استجابت دعا میشه بی احترامی به والدینه 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اگر چیزی به صلاحت نباشه هر کارررری هم بکنی بازم نمیتونی بهش برسی! اگرم چیزی برات خوب باشه و به ...

دقییقا اگر خدا نخواااد واقعا هیچی نمیشه من یه دوره ای خودمو کشتم یه پسر برگرده به زندگیم نیومد که نیومد ..... و اون موقع فهمیدم اگر خدا نخواد هیچی نمیشه منتها الانم رابطم با والدینم خوب کردم ولی دیگه چیکلرکنم حاجت بگیرم اینم مثل اون قبلیه خیلی بزرگ واسم

اگه از ته دل دعا کنی و واقعا اون چیزو بخوای ان شاءالله حاجت روا میشی

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
اگه از ته دل دعا کنی و واقعا اون چیزو بخوای ان شاءالله حاجت روا میشی

من از ته دللم میخوام حاجتم براورده بشه واقعا میدونم که اگر خدا بخواد درست میشه 🥲🥲🥲🥲

دقییقا اگر خدا نخواااد واقعا هیچی نمیشه من یه دوره ای خودمو کشتم یه پسر برگرده به زندگیم نیومد که نی ...

یه چیز دیگه ام هست .خدا یه صفت داره بنام غیور بودن.اگر به چیزی بیش از حد وابسته باشی طوری که خدا اولویت دومت بشه و خیلی زیادی به اون چیز یا اون شخص اهمیت بدی،خدا یا اونو ازت میگیره یا اون خواسته ات اجابت نمیکنه چون نمیخواد اولویت دومش باشی

.
دقییقا اگر خدا نخواااد واقعا هیچی نمیشه من یه دوره ای خودمو کشتم یه پسر برگرده به زندگیم نیومد که نی ...

خدا خیلی دوست داره که با وجود اصرارت دیده به صلاحت نیست و برآورده نکرده 

خیلیا که اصرار میکنند بعد از حاجت روایی به بدترین شکل پشیمون میشن

من از ته دللم میخوام حاجتم براورده بشه واقعا میدونم که اگر خدا بخواد درست میشه 🥲🥲🥲🥲

امیدوارم زود حاجت روا شی 

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼