الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز اگر چیزی به صلاحت نباشه هر کارررری هم بکنی بازم نمیتونی بهش برسی! اگرم چیزی برات خوب باشه و به ...
دقییقا اگر خدا نخواااد واقعا هیچی نمیشه من یه دوره ای خودمو کشتم یه پسر برگرده به زندگیم نیومد که نیومد ..... و اون موقع فهمیدم اگر خدا نخواد هیچی نمیشه منتها الانم رابطم با والدینم خوب کردم ولی دیگه چیکلرکنم حاجت بگیرم اینم مثل اون قبلیه خیلی بزرگ واسم
دقییقا اگر خدا نخواااد واقعا هیچی نمیشه من یه دوره ای خودمو کشتم یه پسر برگرده به زندگیم نیومد که نی ...
یه چیز دیگه ام هست .خدا یه صفت داره بنام غیور بودن.اگر به چیزی بیش از حد وابسته باشی طوری که خدا اولویت دومت بشه و خیلی زیادی به اون چیز یا اون شخص اهمیت بدی،خدا یا اونو ازت میگیره یا اون خواسته ات اجابت نمیکنه چون نمیخواد اولویت دومش باشی