2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه بگید علائمتون چی بود و در چه حد بود

خیلی زیاد فکر میکنم و غرق میشم تو مسائلی که آزارم میدن و هرچی هم راجع بهش حرف میزنم انگار فایده بازم همش تلنبار میشه روی هم. البته بیشتر بخاطر اینه که همسرم باهام همدل نیست و اولویتش خانوادشه و همچنین خیلی زورگو و کنترلگره و این باعث شده من مدام در مورد موضوعات مختلف درگیری ذهنی داشته باشم. البته گاهی میبینم از بچگی هم غصه چیزهای بیخود رو میخوردم و انگار زمینه اش رو داشتم تا حدی. ولی بعد ازدواج خیلی اذیت شدم.

علائم شما چی هست؟

خیلی زیاد فکر میکنم و غرق میشم تو مسائلی که آزارم میدن و هرچی هم راجع بهش حرف میزنم انگار فایده بازم ...

حق دارید سخته واقعا 

من مثال میزنم مثلا توی رابطه دوستانه در حالی که رفتار دویتام معمولیه نه خوب من همش فکر میکنم یه مشکلی هست و باید رفتارمو عوض کنم چون اونا نادیدم میگیرن ولی اونا میگن که مشکل خودمم چون من یجوری رفتار میکنم انگار نمیخوام برم سمتشون علاوه بر این همش فکر میکنم از دستم ناراحتن یا سر چیزای کوچیک خیلی فکر میکنم و بهم میریزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز