سلام دوستان.من ده روز پیش عمل لازک انجام دادم. شماره چشمم چهار ونیم بود و آستیگمات بودم. اما از بعد از عمل دو بینی شدید دارم. یعنی آستیگمات چشمم اصلا اصلا. رفع که نشده بلکه حس میکنم بدتر هم شده.
و اینکه چند متری رو هم تار میبینم. قبلا اصلا انقد بد نبود وضع بیناییم. خیلی نگرانم که نکنه دکترم خوب نبوده یا عملم خوب نبوده.
دکتر میگه یک ماه دیگه نتیجه مشخص میشه ولی من همش استرس دارم. شما تجربه ای دارید؟
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ۴روز پیش عمل لازک کردم طبیعیه این تاری دید تا جایی که میدونم تازه بعد از دوهفته رو به بهب ...
سلام عزیزم تبریک میگم. شما هم آستیگمات بودید؟ تاثیری توی دو بینی داشت عملتون؟ من میتونم نوشته های ریز روی بسته بندی ها رو بخونم ولی تلویزیون و رانندگی اصلا تار میبینم
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام رز سفید ..یه مدت طول میکشه تا شماره چشمت ثابت بشه نگران نباش..من تاپیک ای وی اف تونو خوندم ..شنبه انتقال دارم با جنین فریز میشه بیشتر راهنمایی کنی .سومین انتقالمه و یه جنین بیشتر ندارم هیچ تخمکی دیگه ندارم ...بعد انتقال ۴ روز بعد ،رانندگی اشکال داره چون شنیدم کلاچ و ترمز باعث میشه پروژسترون جذب نشه ..دکترم نگفت شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشیم شما تو تاپیکت نوشتی ..میشه اگه مورد جدیدی یادت اومد بهم بگی ..تشکر.. ..من همه تاپیکهای شما رو خوندم یه شبم کلی برات گریه کردم .نامه هات به مادرت و فرشته آسمانیت خیلی تحت تاثیر قرارم داد .(شرمنده اینجا پرسیدم )
دوستان ۴ ماهه گذشت ولی چشام همچنان تاره و مخصوصا چشم چپم از اول عمل تا الان مقایسش میکنم با راست تارتره و تغییری نکرد همچنان تاره خیلی نگرانم میگم نکنه تاری از بین نره و ایطور بمونن هر چی دکتر میرم میگن چیزی نیس 😥