2777
2789
عنوان

عمل لازک چشم و تاری دید بعدش ، کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 24 پست
دوازده تومن کلینیک نور دیدگان کرج. اما بیمه تکمیلی داشتم کلا شد یک ونیم

چه عالی.

نگران نباش تاری دیدت کم کم درست میشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بله کاملا طبیعی هست  من بعد عمل حتی تا ۴.۵ ماه گاهی تار میدیدم  دیگ بعد ۶ ماه دیدم کاملا ...

میشه به سوالی ک منم پرسیدم جواب بدین؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید منم به فکرم افتاده عمل کنم البته شماره چشمم خیلی پایینه در حد یک و خوردی و الانم حس میکنم عد ...

باید معاینه بشین میگن شرایط عمل هست یا ن 

امکان بازگشت. هست اما ن زیاد ، اخرش پا به سن ک بذاریم پیر چشمی و هزار چیز میاد سراغ هر شخصی اما در کل من اگه واسه ده سالم عمل کرده باشم ارزشش رو داشت 

عزیزم من ۴روز پیش عمل لازک کردم

طبیعیه این تاری دید تا جایی که میدونم

تازه بعد از دوهفته رو به بهبودی میریم

یک ماه رو رد کرد میتونین به دید نسبتا خوبی برسید و حداکثر بینایی که مدنظرتونه تا ۶ ماه طول میکشه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
ببخشید منم به فکرم افتاده عمل کنم البته شماره چشمم خیلی پایینه در حد یک و خوردی و الانم حس میکنم عد ...

تا جایی که می‌دونم بیست سال به بالا و شماره چشم باید شش ماه ثابت باشه

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیزم من ۴روز پیش عمل لازک کردم طبیعیه این تاری دید تا جایی که میدونم تازه بعد از دوهفته رو به بهب ...

سلام عزیزم تبریک میگم. شما هم آستیگمات بودید؟ تاثیری توی دو بینی داشت عملتون؟ من میتونم نوشته های ریز روی بسته بندی ها رو بخونم ولی تلویزیون و رانندگی اصلا تار میبینم

سلام رز سفید ..یه مدت طول میکشه تا شماره چشمت ثابت بشه نگران نباش..من تاپیک ای وی اف تونو خوندم ..شنبه انتقال دارم با جنین فریز میشه بیشتر راهنمایی کنی .سومین انتقالمه و یه جنین بیشتر ندارم هیچ تخمکی دیگه ندارم ...بعد انتقال ۴ روز بعد ،رانندگی اشکال داره چون شنیدم کلاچ و ترمز باعث میشه پروژسترون جذب نشه ..دکترم نگفت شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشیم شما تو تاپیکت نوشتی ..میشه اگه مورد جدیدی یادت اومد بهم بگی ..تشکر.. ..من همه تاپیکهای شما رو خوندم یه شبم کلی برات گریه کردم .نامه هات به مادرت و فرشته آسمانیت خیلی تحت تاثیر قرارم داد .(شرمنده اینجا پرسیدم )

سلام رز سفید ..یه مدت طول میکشه تا شماره چشمت ثابت بشه نگران نباش..من تاپیک ای وی اف تونو خوندم ..شن ...

سلام عزیزم درخواست دوستی بده شمارمو بهت بدم زنگ بزن هر سوالی داشتی

دوستان ۴ ماهه گذشت ولی چشام همچنان تاره و مخصوصا چشم چپم از اول عمل تا الان مقایسش میکنم با راست تارتره و تغییری نکرد همچنان تاره خیلی نگرانم میگم نکنه تاری از بین نره و ایطور بمونن هر چی دکتر میرم میگن چیزی نیس 😥