2777
2789

سلام دوستان.من ده روز پیش عمل لازک انجام دادم. شماره چشمم چهار ونیم بود و آستیگمات بودم. اما از بعد از عمل دو بینی شدید دارم. یعنی آستیگمات چشمم اصلا اصلا. رفع که نشده بلکه حس میکنم بدتر هم شده.

و اینکه چند متری رو هم تار میبینم. قبلا اصلا انقد بد نبود وضع بیناییم. خیلی نگرانم که نکنه دکترم خوب نبوده یا عملم خوب نبوده.

دکتر میگه یک ماه دیگه نتیجه مشخص میشه ولی من همش استرس دارم. شما تجربه ای دارید؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزیک چه فرقی با لازک داره

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
میتونم بپرسم هزینه عمل تقریبا چند شد؟

دوازده تومن کلینیک نور دیدگان کرج. اما بیمه تکمیلی داشتم کلا شد یک ونیم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

ببخشید منم به فکرم افتاده عمل کنم البته شماره چشمم خیلی پایینه در حد یک و خوردی

و الانم حس میکنم عدسی عینکم باید عوض شه

باید شماره چشم ثابت بشه بعد عمل کرد؟

برگشت نداره؟

اسمایل و لیزیک و لازک فرق دارن باهم؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂