2777
2789
عنوان

پریودی بدون درد

597 بازدید | 6 پست

بچه ها میگم من هر ماه که پری میشدم کلی درد می‌کشیدم بعضی اوقاتم کارم به اورژانس میکشید  وپریودام یکی دو هفته عقب می افتاد اما الان ۴ ماهه دقیقا تو یه روز پریود میشم حتی یه روزم عقب جلو نمیشه این سری بدون هیچ دردی پریود شدم نه دل درد نه کمر درد نه پا درد حالم مثه روزای قبله هیچ علامتی ندارم فقط خونریزی.به نظرتون مشکلی دارم 

نه عزیزم بنظرم اون سریای قبل مشکل داشتی 

ولی الان شاید چون گرمی زیاد میخوری رو نظم افتاده 

من از اول هیچ دردی نداشتم فقط خونریزی بود 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قبلا طبعت سرد بوده الان اصلاح مزاج شدی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
جدا  خدا کنه 🥲

آره من خودم اینقدر ذوق میکنم که پربودن منظومه ولی شاید ملا ۲،۳ماه پایدار باشه خیلی اعصابم بهم می‌ریزه وقتی دورتر پریود میشم الان این سری یه هفته دورتر پریود شدم 😓