2777
2789

والا نمیدونم 

ولی میدونی این کالابرگ فک کنم ۱۴ قسلم کالای اساسی رو بخری مطابق قیمت سال ۱۴۰۰ حساب میشه

خیلی خیلی به صرفه هست برای خرید روغن وگوشت و ....

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم  ولی میدونی این کالابرگ فک کنم ۱۴ قسلم کالای اساسی رو بخری مطابق قیمت سال ۱۴۰۰ حس ...

یعنی فقط به قیمت ۱۴۰۱ حساب میکنن واسمون همین ؟

پول هم باید بدیم فروشگاه؟

یعنی فقط به قیمت ۱۴۰۱ حساب میکنن واسمون همین ؟ پول هم باید بدیم فروشگاه؟

نه به قیمت ۱۴۰۰ حساب میشه

اره دیگه باید پول بدی ولی به قیمت ۱۴۰۰

من نمیدونم منظور شما کدومه ، من کالابرگ اساسی رو میگم

اینی که شما میگی فکر کنم فرق داره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من رفتم افق کورش سرکوچمون خواستم با این یارانه فجرانه مرغ بگیرم شد ۲۵۰ تومن فقط ۳۹ تومن از کارت یارانم تخفیف داد مابقی رو پول دادم 

گفتن باید این اقلام اساسی رو خرید کنید هر چقدر شد به اندازه اون ۲۲۰ تومن بهتون تخفیف داده میشه 

نه به قیمت ۱۴۰۰ حساب میشه اره دیگه باید پول بدی ولی به قیمت ۱۴۰۰ من نمیدونم منظور شما کدومه ، من ک ...

منظورم این ۲۲۰ تومنی رو میگم که بخاطر ۲۲ بهمن اسمش فجرانه