2777
2789
عنوان

بازگشت به سوی خدا..🥺❤️

147 بازدید | 16 پست

سلام دوست قشنگم!

شبت خوش.امیدوارم روزخوبی پشت سرگذرانده باشی☺️

همونطورکه ازعنوان هم پیداست می خایم درمورد رسیدن به خدا واستغفارکه یکی ازراه های رسیدن هست صحبت کنیم😊

خوشحال میشم اگرخاطره ای درمورداستغفارکردنتون یابازگشت به سوی خدا دارید،بیان کنید☺️

اگرراه حلی هم درمورداستغفاردارید،بیان کنید❤️

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله، اخیرا در موقعیت گناه بودم به خودم گفتم تو که میدونی امام زمان میبینه پس اینکارو بخاطر خشنو ...

الان ی آقا پست شمارو لایک کنه گناهه؟!!

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

از اینترنت پی دی افشو دانلود کن یا کتابشو بگیر ک من ۲۰ تومن گرفتم  اول معنیشو ی بار بخونید بعد ...

ممنون

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
تجربشو دارید؟ هر وقت میام بخونم بی حوصلگی و تنبلی میکنم ‌‌ 😥

اره هر وقت میخونم غصه از دلم میره رزق و روزیم زیاد میشه کارام گشایش پیدا میکنه 

اون شیطونه ک دقیقا پشت سرت وایمیسته میگه ولش کن الان حوصله ندارم بعدا میخونم 

شیطون ب عزت و جلال و بزرگی خدا قسم خورده گفته نمیزارم آدما ب بهشت برن مگر مخلصین 

ی لعنت ب شیطون بفرست ۱ ۲ ۳ بگو شروع کن برا بار اول معنیشو بخون ک بفهمی داری چیمیگی