2777
2789
عنوان

یه پارتنر درونگرا برای صبح زود بیدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست
والا همه ی خاسته هاتو گفتی، همون ک گفتی صبا زودبیدارمیشمو اینا.... 

اره به شما گفتم چون سوال کردید به این بندهدخدایی که تاپیک زده چیزی نگفتم ... من اینجا اوقات بیکاری میام میچرخم اما صرفا دنبال دختر نیستم چون جاش نیست اما خب اتفاقی پا بده بدم نمیاد اشنا شم از تنهایی درام 

اره به شما گفتم چون سوال کردید به این بندهدخدایی که تاپیک زده چیزی نگفتم ... من اینجا اوقات بیکاری م ...

اها ببین اول حرفتو انکار کردی بگرد شاید پیدا شد، چندسالته، 

چن تا سوال داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره بذاری گفتم شما اشتهات زیاده  ن بابادنمیخام اصن

سخت میگیری خیلی معلومه به هیچ حرف و به هیچ کس تو زندگی اعتماد نمیتونی بکنی اینجوری خودت اذیت میشی. تو گفتی سوال دارم چنتا ظاهرا خب منم چنتا سوال داشتم اینجا جاش نبود حرف بزنیم شماره دادن کار عجیب و پر اشهایی نیست تو این دوره زمونه 

سخت میگیری خیلی معلومه به هیچ حرف و به هیچ کس تو زندگی اعتماد نمیتونی بکنی اینجوری خودت اذیت میشی. ت ...

بله نمیتونم اعتماد کنم، اینجا مجازی هست وخیلی از واقعیت دوره معلومه نمیشه به آدما اعتماد کرد 

همین جا میتونستی جواب سوالای منو بدی ولی.... 

ولش کن

بله نمیتونم اعتماد کنم، اینجا مجازی هست وخیلی از واقعیت دوره معلومه نمیشه به آدما اعتماد کرد  ...

نمیخوام بقیه ببینن . لطفا تو تلگرام یا ایتا یا واتساپ پیام بده گپ بزنیم خواسته زیادی نیست ۰۹۳۵۵۴۵۵۸۲۷

نمیخوام بقیه ببینن . لطفا تو تلگرام یا ایتا یا واتساپ پیام بده گپ بزنیم خواسته زیادی نیست ۰۹۳۵۵۴۵۵۸۲ ...

واقعا که متاسفم چرا شماره میذارید 

در موردمن چی فک کردید، گفتم به ادما اعتماد نیست اینم یه نمونش

بنظرم ساعت ۵خیلی زوده اینجور که توضیح دادی سیستم بدنت اصلا اجازه پنج صبح بیدار شدن نمیده ببین گلم برای این ساعت بیدار شدن باید خیلی زود بخوابی که سرحال و بیدار بشی با ذهن خسته که نمیشه درس خوند نه خیلی تایم خوبی بنظرم یه مدت ۸بیدار شو صبحانه ات بخور چندتا تنفس شکمی عمیق بکش و ۹شروع کن به خوندن من بعد هم روزا بلند بیتشر تایم داری شب ههم به موقع بخواب که دوباره ان تایم بیدار بشی. اگه واقعا نیاز هست که. زودتر بیدار بشی بعد یه مدت۷بیدار شو ۸شروع کن به خوندن بعد یه مدت۶بیدار شو ۷بخون... ولی از لحاظ خواب به خودت فشار نیار چون خواب کافی لازمه یادگیری و حفظ شدن خوب هست. بی خوابی بی انگیزه ات میکنه کلافه عصبی میکنه

واقعا که متاسفم چرا شماره میذارید  در موردمن چی فک کردید، گفتم به ادما اعتماد نیست اینم یه نمو ...

خانواده مذهبی هستید؟ شماره دادن جهت گپ و گفته مگه اینجا غیر از گپ کار دیگه میکنیم اگه اعتماد نیست پس چرا چت میکنین

اگه متاهلی خب غلط میکنی با پسر چت میکنی میپرسی چند سالته و فلان البته ببخشیدا ...

خودت غلط میکنی مگه من چی گفتم 

من چن تا سوال داشتم همین  گفتم همینجا جواب بده 

تو فکرت خرابه شماره میذاری 

مگه هر کی مجرده باید بیفته دنبال تو عتیقه

خودت غلط میکنی مگه من چی گفتم  من چن تا سوال داشتم همین  گفتم همینجا جواب بده  تو ف ...

میگی متاهلم الان میگی مجرد خودت چون دروغگویی همه رو مثل خودت ببینه . ببین بچه خودتی ما خودمون زغال فروشیم بای

میگی متاهلم الان میگی مجرد خودت چون دروغگویی همه رو مثل خودت ببینه . ببین بچه خودتی ما خودمون زغال ف ...

من کی گفتم مجردم، چرا دروغ میگی من از اول گفتم چن تا سوال دارم همین، 

بتظرم رو خودتو افکارت بیشتر تمرکز کن