2777
2789
عنوان

یه پارتنر درونگرا برای صبح زود بیدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست
بنظرم ساعت ۵خیلی زوده اینجور که توضیح دادی سیستم بدنت اصلا اجازه پنج صبح بیدار شدن نمیده ببین گلم بر ...

دقیقا درست میگین من قبلا امتحان کردم وقتی دیر میخوابم فرداش اصلا تمرکز و انرژی ندارم 

منتها من خوابمو تنظیم کردم هر شب ساعت ده میخوابم بجاش صبا واقعا سر حالم 

علت اینکه شب زود میخوابم اینه که وافعا مخم نمیکشه😂

مثلا امشب که مهمون داریم دیر میخوابم 

وگرنه دقیقا درست میگین ۷ ساعت خواب باید کامل بشه  تا حافظه یاری کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درست میگین من قبلا امتحان کردم وقتی دیر میخوابم فرداش اصلا تمرکز و انرژی ندارم  منتها من ...

من از اون دست ادمایی بودم که به هیج وج بعد اذان مغرب تو مخم درس نمیرفت همیشه خانوادم میگفتن فلانی شب بیدار میشه درس میخونه تو نه هرچقدر میگفتم هرکی یه مدل قبول نمیکردن شب بعد ۱۲تا صبح ساعت۶درس خوندن نماد درس خون بودن بود... خلاصه که خواب کافی شب خیلی تاثیر گزار تو شاید،۵بیدار بشی اصلا خوابتم نیاد ولی ذهنت خواب باشه و امادگی انالیز درس نداشته باشه

من از اون دست ادمایی بودم که به هیج وج بعد اذان مغرب تو مخم درس نمیرفت همیشه خانوادم میگفتن فلانی شب ...

جالبه که مامان بابای منم همین فکرو میکنن

میگن درس خونی تا ۱۲ بیدار باشه صبم ساعت ۴ برخیزه 😐😐

والا من شب نمیتونم درس بخونم 

فعلا اینجوری بدنمو تنظیم کردم ببینم میتونم پنج پا شم اگه دیدم کسل و خوابالودم همون ۶ بیدار میشم 

[QUOTE=327774597]جالبه که مامان بابای منم همین فکرو میکنن میگن درس خونی تا ۱۲ بیدار باشه صبم ساعت ۴ برخیزه 😐😐 وال ...[/QUOTمن یه دختر دایی داشتم صبح تا شب تو اتاقش بود به سال هم پشت کنکور بود همش باباش پیش همه میگفت بچم صب تا شب درس میخونه شبا بیداره و... دختر خودش میگفت من بیشتر تایمم گوشی دستم خوابمم میخوابم و...  در کل رتبه خوب رشته خوبی هم اورد باهوش هم هست خدایی

همین که مثلا چهار ساعت بتونی مفید بخونی .و مطلب بفهمی خیلی خوبه تا اینکه روزی۱۰ساعت بخونی ولی یه ساعتش بره تو ذهنت