2777
2789

سلام بچه ها من روی بدنم چند تا تیرگی خیلی شدید داشتم از بچگی رو همه جای بدنم بود دکتراهم دلیلیشو نمیدونستن.هرچیزی هم میزدم نمیرفت.خیلی اعتماد به نفسمو گرفته بود.منم سرچ کردم دیدم پماد هیدروکینون برای لک موثره.حدودا یک ماه زدم به شکل معجزه اسایی لکه هام رفتن.میخواستم بدونم کسی از این پماد استفاده کرده؟تاثیرش دائمیه؟یا باید همیشه بزنم؟الان دو دلم که زدنشو ادامه بدم یا دیگه ولش کنم بدتر نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا تاثیرش خوبه اما اون قسمت نباید افتاب بخوره هم حساس هست هم برمیگرده لکه ها

نه کلا روی بدنمه جاهایی که معمولا زیر لباسه و افتاب نمیبینه

یعنی واقعا خوشحال باشم که لکه هام رفتن؟😍😍😍ارزوی لباس باز پوشیدن سی سال به دلم مونده بود همیشه استین بلند و شلوار میپوشیدم

اسی می بخشی که اینجا سوالمو مطرح میکنم.  تا حالا از کرم حجم دهنده و چاق کننده صورت مروارید والنسی استفاده کردید؟ واقعا برای چاقی صورت داره؟ در چه حد؟ دائمی بوده تاثیرش؟ و اینکه عوارض داره؟

دست پا شکم زیر بغل بیکینییی  همه جا پوست خودمم خیلی سفیده این لکه ها بیشتر معلوم میشدن خیلیم ...

عزیزم میشه بگی هرروز که استفاده میکردی اون قسمتو که پماد میزدی رو میشستی؟ بعد پماد میزدی؟

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی