2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد

1332 بازدید | 31 پست

من ۲۴ سالمه بخدا قسم خوشگلم سالمم ولی یعنی ب جرئت میتونم بگم تاحالا یدونه خواستگار سالم نداشتم معلول داشتم مریض اعصاب و روان داشتم سندروم تورتی داشتم اصلا واقعا موندیم تا الان هم ک ب این سن رسیدم چهار بار نامزدی ناموفق داشتم ک بخاطر بیماریشون رد کردم یعنی تا دم عقد رفتیم بعد متوجه شدم ک مریضن رد کردم برای نمونه بله برونم بود طرف مقابلم با فامیلاش اومدن یکی کله اش گنده یکی کر و لال یکی دست نداشت ک فهمیدیم ژنتیکی اینا مشکل دارن یا یکی دیگ نزدیک عقدمون بود جلوم تشنج کرد و بهم خورد بعد از آخرین نامزدم دوتا خواستگار داشتم یکیشون پاش معیوب بود و رد کردم و امروز هم یه خواستگار دیگ اومد گفتم سپاهیه باید این یکی دیگ سالم باشه بخدا باورتون نمیشه اینم مریض بود و گفت من تو آشپزخونه سپاهم اشتباه بهتون گفتن حالا رفتم پیش دعانویس بهم گفتش یه صوفی برات طلسم گرفته و نامزد اولت هم رفته گرفته و گفت باید یکی مثل خودش باطل کنه من نمیتونم شما راهکاری بلدید ؟؟

اینم بگم معرف ها هم وقتی میفهمند مریض هستند قسم میخورن میگن ما نمیدونستیم

حالا کسی اگر صوفی چیزی می‌شناسه ک بلده باطل کنه معرفی کنه 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو داری همش همچنین آدم هایی رو جذب میکنی.

نه دیگ دوره پاکسازی هم رفتم ک جذب خوب داشته باشم واقعاً دیگ ب این ربطی نداره

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

همین الان دارم ب خاطر خاستگار ۴۰ سااه ای ک دوتا بچه داره و زنشم طلاق داده گریه میکنم بگو من چه کار کنم چ جوری خون گریه نکنم؟یکی دیگم زنگ زده قد پسره ۱۵۹ ۳۷ سالشه هیچی ه م نداره الان اگه خودمو از برج میلادم بندازم پایین بازم کمه برام

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

همچین میگید ۲۴سالمه آدم حس میکنه ۴۰سالتونه خب اول راهی چه عجله ای انتظار داشتی ۱۳سالگی ازدواج کنی

خواهر من متوجهی الان دیگ بحث ازدواجم فقط نیست ب ولله میرم جایی برای کار همچی خوب پیش می‌ره یهو بهم میخوره گفتن حتی برای کارمم گرفتن جوری ک من ناامید بشم از زندگی کردن

همچین میگید ۲۴سالمه آدم حس میکنه ۴۰سالتونه خب اول راهی چه عجله ای انتظار داشتی ۱۳سالگی ازدواج کنی

عزیزجان اگه همینجورپیش بره به چهل سالم میرسه😐

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

میخوای یه مدت دور ازدواج و کلا خط بکش چه عجله ایه حالا چهار بار نامزد کردی خودتو انداختی تو دهن ها الان مردم میگن صد در صد دختره مشکل داره هر کی میاد ازش فرار میکنه

همین الان دارم ب خاطر خاستگار ۴۰ سااه ای ک دوتا بچه داره و زنشم طلاق داده گریه میکنم بگو من چه کار ک ...

چندساله عزیزم 

نه ببین تو یه نفر اومده داخل زندگیت که مریض بوده اینقدر بهش فکر کردی دوباره اومده ..باز اینقدر فکر کردی دوباره اومده مطمن باش جذب خودته ..چون همشون مریضن .یکی دوتا بود میگفتی آره ربط نداره و فلان

ولی آلان نه مطمن باش جذب خودته 

انشاالله خدا کمکت کنه گلم

ب خواستت برسی 

یه بخت خوب نصیبت بشه گلم

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
میخوای یه مدت دور ازدواج و کلا خط بکش چه عجله ایه حالا چهار بار نامزد کردی خودتو انداختی تو دهن ها ا ...

الان دیگ فقط بحث ازدواجم فقط نیست ب ولله میرم جایی برای کار همچی خوب پیش می‌ره یهو بهم میخوره گفتن حتی برای کارمم گرفتن جوری ک من ناامید بشم از زندگی کردن