2777
2789
عنوان

حرفی دارین بگین من هستم 🤝🙂

320 بازدید | 94 پست

جانم ؟

اگ حرفی هست دوست داری بزنی ...

اگ دلت پره .اگ خسته ای یا حتی اگ خشحالی و حرفی هس ک دلت میخاد ب اشتراک بزاری بفرما من با جون و دل میشنوم مگ قراره حتماعنوان خاصی باشع ک برای حرفای هم ارزش بزاریم؟ن 

همین...🙂🤝

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف زیاد دارم 

ولی غذام رو گازه اونو درست کنم میام 😅 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه صد میلیون دستی بهم بدی پنج شش ساله دیگه بهت بر میگردونم😁

ای کاش داشتم میدادم .

اما از خدا میخام جیبت پر پووووول بشه اونقدری ک از من نخای🤝😂

منم شرمندت نشم 

خیلیی خوشحالم کنکوریم تلاشام داره جواب میده ولی هنوزم باید سختی بکشم میشه دعام کنین❤🍀

ایشالا که به هرچی صلاحته برسی خوشگلم 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
ابجیم خیلی حسوده  ترم اول پزشکیم اون سه سال موند نتونست قبول شه زندگیمو زهرمار کرده هرروز یج ...

ای خدا ینی واقعا خاهر دلش میاد ؟؟؟😑😑😑

حاجت دوستمونو برآورده کن مائم خوشحال میشیم هیچیم نمیخوایم 😄

افری بزار ازش بگیربم هفتاد سی باشه 😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴