2777
2789
عنوان

حرفی دارین بگین من هستم 🤝🙂

320 بازدید | 94 پست

جانم ؟

اگ حرفی هست دوست داری بزنی ...

اگ دلت پره .اگ خسته ای یا حتی اگ خشحالی و حرفی هس ک دلت میخاد ب اشتراک بزاری بفرما من با جون و دل میشنوم مگ قراره حتماعنوان خاصی باشع ک برای حرفای هم ارزش بزاریم؟ن 

همین...🙂🤝

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زیاد دارم 

ولی غذام رو گازه اونو درست کنم میام 😅 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه صد میلیون دستی بهم بدی پنج شش ساله دیگه بهت بر میگردونم😁

ای کاش داشتم میدادم .

اما از خدا میخام جیبت پر پووووول بشه اونقدری ک از من نخای🤝😂

منم شرمندت نشم 

خیلیی خوشحالم کنکوریم تلاشام داره جواب میده ولی هنوزم باید سختی بکشم میشه دعام کنین❤🍀

ایشالا که به هرچی صلاحته برسی خوشگلم 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
ابجیم خیلی حسوده  ترم اول پزشکیم اون سه سال موند نتونست قبول شه زندگیمو زهرمار کرده هرروز یج ...

ای خدا ینی واقعا خاهر دلش میاد ؟؟؟😑😑😑

حاجت دوستمونو برآورده کن مائم خوشحال میشیم هیچیم نمیخوایم 😄

افری بزار ازش بگیربم هفتاد سی باشه 😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴