2777
2789
عنوان

خانه مادری افسرده

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 23 پست
فقط تو این نی نی سایت دیدم بچه ها با تنفر از مادرا حرف می زنن یه تاپیکی بود همه نوشته بودن قطع رابطه با مادریم و تا لحظه مرگش نمیخوایم ببینیمش
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
زهرا ماشالا به اون خاله انقد خوشم میاد از این جور ادما
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله خرسه هیچکدوم ازینایی که اینجا در مورد مادرهاشون دردل میکنن بیرون انقد راحت راجع به مادر صحبت نمیکنن اینجا چون کسی کسی رو نمیشناسه میان دردل میکنن. من خودم خداروشکر پدر خوبی دارم هروقت میدیدم کسی راجع به باباش بد میگفت اینجا تعجب میکردم. اما یه بار یه تاپیکی رو خوندم دقیقا رفتارهای پدرش رو توضیح داده بود بع فهمیدم بیچاره حق داشته. همه پدرمادرها که ایده آل نیستن
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
ی کم بهش توجه کنید و جاهای دیگه نیازش رو براورده کنید و چند نفر بدتر از خودش رو نشونش بدین غیر مستقیم انشااالله سلامت باشه و سایه اش بالا سرتون بفرستینش استخر و کلاس تنها نباشه
اندکی صبررر سحر نزدیک است
مادرشوهر منم همینه، همش آه و ناله... تا منو میبینه شروع میکنه به گله از دختراش که چرا نمیرن کاراشو بکنن دنیای پول و ثروتم هستا ولی یه بار نشده یه کارگر بیاره تو خونش کاراشو بکنه، حتی برای اتاق تکونی، همه جوره از بچه هاش توقع داره موقعی که یه نفر بخواد سفری، باغی جایی هم بره، کفشاش جفت کرده است، اولین نفر تو ماشین نشسته یه قرونم خرج نمیکنه
لباس نوزاد و کودک. ninikalas@ جنس عالی. قیمت فوق العاده. کیفیت بی نظیر