خیلی دوسش دارم ولی هیچ وقت مال هم نمیشیم تو تاپیکام گفتم دعا کنید لطفا برام چون روزی چندین بار باهاش حرف میزنم دلم براش تنگ میشه دعا کنید دلم سرد شه ازش دوام بیارم🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کات نکن قدرشو بدون خدارو چه دیدی شاید به هم رسیدید🙃💔
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
منم تازه کات کردم حالم خوب نیست کات ما اصلا معلوم نیست سر چی بود اون میدونست اگه دوروز نباشه و پیام نده من ناراحت میشم و این کار رو کرد دفعه اول بخشیدم دفعه دوم هم بخشیدم دفعه سوم دیشب بهم پیام داد که حلالم کن امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی ما به درد هم نمی خوریم و تو هم قلبت شکسته گفتم اگه ببخشمت تکرار نمی کنی ولی هندز جواب نداده🥺🥺🥺و دیگه کات.
بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
به خدا نابودم این چند سالته شاید اگه من نباشم اون حالش بهتر باشه خونواده ش خیلی اذیتش میکنن
یعنی کنارت ارامش نداره؟