2777
2789
شوهر ش بی توجهی بهش کرده بود اونم رفته بود با یه مرد زن دار رابطه برقرار کرده بود بعد شوهرش میفهمه ک ...

اره زنیکه پتیاره عوض اینکه سرش پایین و شرمنده باشه زبونشم دراز بود هرکی بهش میکف خیانت کردی میگف قضاوتم نکن، بپا خودت مث من نشی و فلان😐

وقاحت و سرپوشاش خیلی حال بهم زن بود

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خانواده اش که نمی دونن . دست گذاشته بود رو قرآن که بگو کجا بودی با کی بودی کاریت ندارم.

خب استارتر چیکار کرد

داست گذاشت روی قرآن وحقیقت رو گفت وگفت رابطه داشتن؟

شوهره فهمید  مجبورش کرد مهرشو ببخشه همچنان دارن زندگی میکنن

چه حالی شده بنده خدا ما نمیدونیم از زندگیش چیزی و دلیل اصلی این کارش ولی حال پارتنرش بعد اینکه متوجه شده عذاب الهیه 

+خدایاشکرت🤍

ما نمیتونیم یک طرفه قضاوت کنیم که اسی مقصر بود یا شوهر و خانوادش…چون داریم حرف یکیو گوش میدیم شاید واقعا خانواده و همسرش خیلی بد بودن شایدم خودش از بس مشکل دار بود هم شوهرش اذیتش میکرد هم خانوادش حمایتش نمیکردن…همینطور که نباید رابطه ی ممنوعشو قضاوت کنیم نبایدم شوهر و خانواده ی خودشو قضاوت کنیم

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
بچه ها آخرش چی شد اسم استارتر چیه سرچ کنم تاپیکها را بخونم شاید بشه کمکش کرد گناه داره 

انقدر خانما فحشش دادن گمونم زن اون روانشناسه بودن که این خانوم رو گول زده نذاشتن حرف بزنه

باید خودش رو ببخشه . چه کمکی کنیم ؟ مشاوره هم رفته . اسم ها رو دقت نمی کنم 

احتمالا خانواده اش که نمی دونن . دست گذاشته بود رو قرآن که بگو کجا بودی با کی بودی کاریت ندارم.

اسمش چی بود یه بنده خدا بگه یا تگش کنه برام بیزحمت این طفلی بی پناه مونده تنهاش نداریم حامی نداره عذاب وجدان هم داره روح روانش بهم ریخته میخام بش، پیشنهاد دوستی بدم لطفا بم بگین چطور پیداش کنم 

اسمش چی بود یه بنده خدا بگه یا تگش کنه برام بیزحمت این طفلی بی پناه مونده تنهاش نداریم حامی نداره عذ ...

اسمش ریرا بود

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

وای🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ بازم خداروشکر خانواده اش متوجه نشدن ابروریزی بدی میشد برای همه

+خدایاشکرت🤍