2777
2789
عنوان

بزرگترین دردم اینه که مردی مثل شوهرم پدر بچمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی جهاد زن ها از اقایونی ک شهید میشن اجرش بالاتره …؟ جهاد زن اینه در مقابل بد اخلاقی های همسرش ...

چقدر هم راحت میگی صبر کنه

صبر کنه به قیمت روح و روان و عمرش و تاثیری که اون آدم رو خودشو و بچه‌اش میذاره‌اس

دربرابر یه چیزایی صبر کردن و کوتاه اومدن حماقته البته کلی میگم من که از زندگی استارتر خبر ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چند سالگی بچه دار شدی؟

انگار بعضیا یادشون رفته اینجا ایرانه و زن ها شوهرشون رو خودشون انتخاب نمی کنن و خانواده انتخاب می کنه و

وقتی کم سن و سال و نپخته ای بدبختت میکنن که دیگه نتونی از 

گل دربیای. 

ن هرکسی موقعیت خودشو داره یکی نتونه طلاق بگیره خانواده بپذیرنش یکی هم جاییو نداره نمیتونه طلاق بگیره ...

اگه کسی نیست خب خودت که هستی به خودت کمک کنی، زمان می‌بره اما ممکنه. 

چقدر هم راحت میگی صبر کنه صبر کنه به قیمت روح و روان و عمرش و تاثیری که اون آدم رو خودشو و بچه‌اش م ...

خواهر عزیز موقعیت ها فرق میکنه یکی میتونه طلاق بگیره مستقل شه خانوادش بپذیرنش همه چی عالی باشه بعضی هام ن شرایط طلاق دارن ن سرپناهی دارن ن پولی دارن نمیتونن طلاق بگیرن و جز صبر کردن چه کاری از دستشون بر میاد …؟ من گفتم کسایی ک دارن صبر میکنن میسوزنو میسازن بدونن ک اجر بزرگی داره همین