2777
2789
عنوان

نمیفهمم حکمتشو

185 بازدید | 25 پست

نمیفهمم

نمیفهمم 

نمیفهمم 

همه بهم توجه دارن جز اونی که باید ...

آخه چرا 😑؟

باز خوب بود ،نمیدونم یه هو چی شد همه چی خراب شد ...🫠

یه بار تو عمرم یه پسری بعد از مدتها توجه مو جلب کرد اونم گند زد به همه چیز بعد از یه مدتی ...

جوری که تا میخوام به یه نفر دیگه فکر کنم، نمیتونم !

نمیتونم به کسی با اون محبت رفتار کنم !

نمیشه ،نمیتونم ...

لعنت به من ،لعنت به تو ،لعنت شاید به اونی که دوستش داری ...الان دلم میخواد اون آهنگ لعنت به سه تامون از رستاک حلاج رو پلی کنم و باهاش زار زار گریه کنم ...واقعا در آستانه ی گریه ام ...

از کی تا حالا اینقدر ضعیف شدم که برای یه پسر گریه ام میگیره ...؟!؟!

قوی باش دختر ...تو نیاز داری به قوی بودن حتی به ظاهر ،حتی اگه از درون شکستی ...تو خیلی کارا داری که باید انجام بدی از هفته ی دیگه ...

You're all the things I've got to remember

من توم یا تو منی🙂💔

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهت ،حتی اسمت رو جزوه هم هست ،من یه ترم چه جوری بهت اهمیت ندم ؟

امیدوارم کلاس شنبه مون یکی نباشه که میدونم نیست 🙃یعنی شانس من میگه نیست 

لعنت بهت ،حتی اسمت رو جزوه هم هست ،من یه ترم چه جوری بهت اهمیت ندم ؟ امیدوارم کلاس شنبه مون یکی نبا ...

خیلی بده عزیزم منم مثه توم اصن نمیتونم کنار بیام

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
خیلی بده عزیزم منم مثه توم اصن نمیتونم کنار بیام

تنها دلخوشیم اینه سرم شلوغه این ترم دانشگاه 😂

درسام زیاد و سنگین ،مسئولیتم دارم ،کارای متفرقه هم زساد دارم ...

تنها دلخوشیم اینه سرم شلوغه این ترم دانشگاه 😂 درسام زیاد و سنگین ،مسئولیتم دارم ،کارای متفرقه هم ز ...

من چجوری سرمو گرم کنم سرکارم ک میام یادشم همش

من چجوری سرمو گرم کنم سرکارم ک میام یادشم همش

نمیدونم واقعا ،باید راه های مختلف رو امتحان کنی ،من غرق درس میشم خوبه ،یه هو وسطش یادش میفتم که خوب نیست ولی کمتر شده ...

نمیدونم واقعا ،باید راه های مختلف رو امتحان کنی ،من غرق درس میشم خوبه ،یه هو وسطش یادش میفتم که خوب ...

هیجوره نمیتونم فراموشش کنم فقد یه طوری میتونم ک مامانم گناه داره🙂💔

هیجوره نمیتونم فراموشش کنم فقد یه طوری میتونم ک مامانم گناه داره🙂💔

فراموش که نمیشه ،به هر حال بخشی از زندگیمونه ،فقط به مرور شاید کمرنگ بشه ...همین ،یه جورایی درد و درمانی بوده که درمانش اثر نکرد و دردش موند ،به مرور کمرنگ میشه مثل یه سری بیماریا ولی کامل از بین نمیره 💔

فراموش که نمیشه ،به هر حال بخشی از زندگیمونه ،فقط به مرور شاید کمرنگ بشه ...همین ،یه جورایی درد و در ...

حالم خیلی خراب شد ببینمش با کسی بیوش اسم ببینم نابود میشم🙂

حالم خیلی خراب شد ببینمش با کسی بیوش اسم ببینم نابود میشم🙂

منم ولی خوب همین الانشم حدس میزنم با کیه و اونم گاهی جلومه ولی خوب مهم نیست ...تقدیرمون یکی نبود ...حداقل خودمو نابود نمیکنم ولی 

منم ولی خوب همین الانشم حدس میزنم با کیه و اونم گاهی جلومه ولی خوب مهم نیست ...تقدیرمون یکی نبود ... ...

باکسیه؟

صرفا حدس‌میزنم ،بعید نیست ...

مگه دوست نداره؟