2777
2789
عنوان

بچه ها شما باشید بدتون میاد؟؟؟

93 بازدید | 18 پست

دیشب تو چت صدام زد 

من جوابش ندادم بعد همین ربع ساعت پیش رفتم نگا کردم پاکش کرده بود چیکار کنم؟؟

ناراحت شده ینی ؟؟

کلا پیامهای دیروزشو سین نزدم 🥺 

چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بسیار خوشحال شده 

بعد فحش طرف میدید که سرد شده😐😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالم ناخوش بود آخه گیر بودم  الان چیکار کنم‌؟

عذر خواهی و توضیح و جبران 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب ناراحت شده دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

😐

خب طرف فکر میکنه نمیحوای بت پیام بده

فکر میکنه مزاحمه

اگر دلیل قانع کننده ای داری بهش بگو از دلش در بیار

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چجوری جبران 🗿

درست برخورد کن باهاش دیگه 

وای خاک ب سرم 🥺

حالا خدانکنه

عیب نداره ولی خب اگه برات مهمه سعی کن از دلش در بیاری سری بعد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب طرف فکر میکنه نمیحوای بت پیام بده فکر میکنه مزاحمه اگر دلیل قانع کننده ای داری بهش بگو از دل ...

آخه چرا باید پاک کنه 

فقط اسممو پاک کردم 

سه تا پیام دیگشو پاک نکرد 

بعد من بازدیدام پنهانه اصن نمیزنه ک آنلاین شدم

منم رو همین حساب گفتم فک میکنه‌ دوروزه آنلاین نشدم