2777
2789

من انکار ب ته خط رسیدم هممممممش یا با شوهرم قهرم چن روز چن روز یا دعوا انگار ارش بدم میاد هیچ جذابیتی برام نداره....بچمم ۹ سالشه همش گریه در بین دعوا😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب انرژی منفی از محیط خونه میگیرید . هرچیز کهنه عوض کن یه تنوع تو دکوراسیون خونه بده هرچند وقت باید محیط خونه تغییر کنه تا از حس بد وانرژی منفی بگذری شده رنگ دیوار مبل پرده فرش هر کدومش وست تون هست عوض کن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

خود آگاه و نا خودآگاه از گوگل بیار بخون ذهن تونا به چیزایی که انرژی مثبت سوق بده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
هیچ علاقه ای ب شوهرم ندارم ازش بدم میاد

خوب علت ها را ببین چیه اصلاح کن .افسردگی درون خودت جستجو کن بعد تشخیص بده اون چیش باعث اذیت شما میشد تو دلت به یکباره بیا همه کس را ببخش و خودت را آزاد کن اصلان فکر انتقام نباش اگر خواستی کلاس انلاین تلگرام داریم شرکت کن

حوصله هیچ‌کاری ندارم ی ادم افسرده و تنبل

من خودم تو کلاس روان شناسی برا آرامش راهکار خودم  تلگرام آنلاین ثبت نام کردم که جلسه اول رایگان هست 

ینی چی کلاس چی؟ من از هیسکی خوشم‌نمیاد تنهاااام خسته ام😔

آجی  افسردگی همه مون همنجوریم .روانشناس  انلاین تلگرام راهکار میده اگر میخواخی پیام شخصی بده تا آیدی اونجا بدم کانت شو بی اثر نیست کلی فرق میکنی