سلام.فک نکنم منو یادت باشه.من همون کارمند بانکم.همشهری محمد بودم.فقط خواستم بگم تصمیمت به فرار بهترین تصمیمه.شک نکن.این زندگی تو اسمش زندگی نیست مرگه تدریجیه.یه بار شانستو با محمد امتحان کن.نذار تو حسرت این عشق ......
》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
سلام اتفاقا همیشه شما رو یادمه، دردهات، داستان زندگیت، بی وفایی عشقت و خستگی روحت میترسم از ا ...
ببین دوست گرامی یه بخش بزرگی از رفتارهای محمد بستگی به خودت داره.اگه قرار باشه بعد ازدواج بازم بشینی غصه بخوری محمدم یواش یواش سرد میشه.نقشه خودت توی آیندت از همه پررنگتره
》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هرکاری میکنم نمیتونم به افسردگی هام غلبه کنم انگار یه چیزی به اسم شادی توی درونم مرده
از حرفم ناراحت نشو ولی با توجه به چیزایی که میدونم و خودت گفتی تو تاپیکات ،فک میکنم اگه از پدرت دور بشی و از اون محیط ،یکمیم روی خودت کار کنی و بری پیش مشاور میتونی بهتر بشی
از حرفم ناراحت نشو ولی با توجه به چیزایی که میدونم و خودت گفتی تو تاپیکات ،فک میکنم اگه از پدرت دور ...
دوس دارم برم پیش روانشناس هیچی نگه نسخه هم نده فقط به حرفام گوش بده دوس دارم داد بزنم اینقدر داد بزنم که تموم حجم غم روی دلم متلاشی بشه دوس دارم اینقدر خودمو بزنم دیگه چشام باز نشه
شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دوس دارم برم پیش روانشناس هیچی نگه نسخه هم نده فقط به حرفام گوش بده دوس دارم داد بزنم اینقدر داد بزن ...
حق داری.خیلی خیلی سختی کشیدی.بنظرم با رسیدن به محمد یه مقدار حالت خوب میشه.فقط حتما از محمد فرصت بگیر برای اوکی شدنت.مطمئنم درکت میکنه و همراهیت میکنه.روح تو چندین ساله در عذابه
حق داری.خیلی خیلی سختی کشیدی.بنظرم با رسیدن به محمد یه مقدار حالت خوب میشه.فقط حتما از محمد فرصت بگی ...
آره یه فرصت تقریبا یه ساله خواستم شما آقا هستین نمیدونم درک میکنین یا نه از الان استرس اینو دارم چطور با خانوادش زندگی کنم اگه مریض بشم نیاز به خواب بیشتری داشته باشم چی، حتی واسه یه حموم رفتن برام سخت میشه
شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آره یه فرصت تقریبا یه ساله خواستم شما آقا هستین نمیدونم درک میکنین یا نه از الان استرس اینو دارم چطو ...
باید با سیاست بری جلو.و در عین حال برا مادر شوهرت عین دختر باشی.یه جاهایی بخاطرشون از خودگذشتگی کن تا اونام بخاطرت همینجوری باشن.با مادر محمد از الان حرف بزن.
یعنی باهاشون گرم نگیرم؟ راست میگن که ترک ها عروس رو هیچوقت به رسمیت نمیشناسن؟
گرم بگیر ولی پشت کسی حرف زدن نظر نده.اینا همش به تو ربط داره.مادر محمد زنه خوبیه وگرنه انقدر بهت توجه نمیکرد و پیگیرت نمیشد.تو فقط و فقط از حاشیه دوری کن